Το Τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ με περηφάνια ανακοινώνει την λειτουργία τμήματος εκμάθησης για κορίτσια. Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι προπονήσεις θα αρχίσουν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη.

Μέσα στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης του υδάτινου αθλητισμού, ο ΑΠΟΕΛ δίνει τη δυνατότητα σε κορίτσια που έχουν γεννηθεί από το 2005-2008 να συμμετέχουν σε τμήμα εκμάθησης Υδατοσφαίρισης. Το συγκεκριμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ομάδας μας περιλαμβάνει κολύμβηση και τεχνική υδατοσφαίρισης για όλα τα κορίτσια τα οποία επιθυμούν να γνωρίσουν το συγκεκριμένο το άθλημα. Οι προπονητές του ΑΠΟΕΛ έχουν σχεδιάσει ένα πολυμορφικό πρόγραμμα τεχνικής και εκγύμνασης με στόχο τα παιδιά να γνωρίσουν το άθλημα της υδατοσφαίρισης και όλα τα μυστικά του.

Για τον σκοπό αυτό το τμήμα υδατοσφαίρισης του Σωματείου μας θα διοργανώσει στις 30 Αυγούστου στις 18:00, WATERPOLO OPEN DAY PRACTICE στο κολυμβητήριο του ΑΠΟΕΛ στις εγκαταστάσεις της Σχολής ΠΑΣΚΑΛ στην Ανθούπολη.

Κατά την διάρκεια αυτής της πρώτης γνωριμίας των παιδιών με το άθλημα, όλοι οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους προπονητές υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ και να ρωτήσουν όλες τις πληροφορίες που θα ήθελαν σχετικά με το νέο αυτό πρόγραμμα που εγκαινιάζει το Σωματείο μας.

Η διάρκεια του OPEN DAY για τα κορίτσια θα είναι διάρκειας μίας ώρας, από τις 18:00-19:00. Όλα τα κορίτσια που θα ήθελαν να συμμετέχουν θα πρέπει να φέρουν μαζί τους μαγιό, παντόφλες, γυαλάκια και πετσέτα.

Για δήλωση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του τμήματος κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης ΑΠΟΕΛ 96-260 487.