Την κυριαρχία του ΑΠΟΕΛ στο άθλημα της υδατοσφαίρισης στην Κύπρο επισφράγισε με εκκωφαντικό τρόπο η χρονιά που μας αποχαιρετά σε μερικές ώρες, καθότι το 2020 η αντρική ομάδα του Σωματείου μας κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ.

Η ομάδα μας, αφού σήκωσε τον περασμένο Ιούλιο το Κύπελλο, μερικούς μήνες αργότερα, και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο, πανηγύρισε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2019-2020, κάνοντας το back 2 back ως συνέχεια της αήττητης κατάκτησης του νταμπλ την αγωνιστική περίοδο που προηγήθηκε.

«Η αρχή για ένα σερί επιτυχιών είναι πλέον γεγονός και στόχος μας είναι να διευρυνθεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Μεγαλώνουμε τον ΑΠΟΕΛ και το κυπριακό πόλο. Αυτό που πέτυχε μέσα σε έξι χρονιά ο ΑΠΟΕΛ τολμώ να πω ότι δεν το πέτυχε καμία άλλη ομάδα τα τελευταία 20 χρονιά, που υπάρχει η υδατοσφαίριση στην Κύπρο», δήλωνε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας ο προπονητής της ομάδας μας, Αντρέας Κυθρεώτης.

Αξίζει να σημειωθεί πώς πρωταθλήτρια Κύπρου για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 ανακηρύχθηκε και η ομάδα U13 υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ.

«Είναι χαρά μας, και ίσως η μεγαλύτερη ικανοποίηση από την επιτυχία του ανδρικού τμήματος, να βλέπουμε την ομάδα U13 να στέφεται αήττητη πρωταθλήτρια, αλλά και τις κατηγορίες U14, U16 και U18 να διεκδικούν μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα», τόνιζε για την πορεία των μικρών υδατοσφαιριστών μας ο κ. Κυθρεώτης.