Με δύο αγώνες συνεχίστηκαν οι υποχρεώσεις των ομάδων της Ακαδημίας Καλαθόσφαιρας ΑΠΟΕΛ το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Η ομάδα Κ14 συνεχίζει να εντυπωσιάζει, κερδίζοντας και τους Youth Stars με 43-38, παραμένοντας στην πρώτη θέση και διατηρώντας το απόλυτο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντίπαλη ομάδα μόνο μια φορά κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ, στις αρχές του παιχνιδιού.

Η διακύμανση του σκορ την περισσότερη ώρα του αγώνα ακουμπούσε διψήφιο αριθμό και μειώθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Η ομάδα μας, πλέον βρίσκεται τόσο κοντά όσο ποτέ στην Επίλεκτη Κατηγορία, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος της πρώτης φάσης. Συνεχίζουμε σεμνά, ταπεινά, με σοβαρότητας πιστεύοντας στις δυνάμεις των παιδιών μας και του προπονητή μας κ. Αντώνη Ρουσσάκη.

Η ομάδα Κ18, έχασε από την Έθα, κρατώντας τις εμπειρίες και κτίζοντας για το μέλλον. Η ομάδα απαρτίζεται σχεδόν στην ολότητά της από παιδιά της Κ16, για τα οποία είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και σίγουροι για το μέλλον τους.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά για όλες τις κατηγορίες, τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής με…τις δικές μας μάσκες πλέον. Ακαδημία με στυλ και στον κορονοϊό…

Την ερχόμενη αγωνιστική οι ομάδες μας αντιμετωπίζουν:

Κ14: Έθα-ΑΠΟΕΛ
Κ16: ΕΝΑΔ-ΑΠΟΕΛ
Κ18: ΑΠΟΕΛ–Α.Ο Αραδίππου

Καλή επιτυχία σε όλους.