Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρόνου Πολωνού πασαδόρου, Μασιέι Μαντέι, ο οποίος έρχεται για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος αλλά και για το κύπελλο Πετόσφαιρας.

Ο ύψους 1.92μ πετοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία από αρκετά ευρωπαικά πρωταθλήματα, αφού εκτός απο την Πολωνία, αγωνίστηκε σε Αυστρία, Βουλγαρία, Γερμανία, Φιλανδία και Σουηδία, όπου κατέκτησε το νταμπλ και ανακηρύχθηκε ως καλύτερος πασαδόρος του πρωταθλήματος. Το 2017-18 είχε πέρασμα και από την Ανόρθωση.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος και γενικός γραμματέας του Σωματείου, κ. Ζήνων Σεβέρης, ανέφερε: «Περιμέναμε μέχρι και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου για να βρούμε κάτι καλό ούτως ώστε να ενισχύσουμε την ομάδα στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν. Σε αυτό το δίμηνο θα κριθούν οι δύο τίτλοι και κάθε αγώνας είναι τελικός. Η ομάδα διανύει μια φανταστική χρονιά και ευελπιστούμε πως η εμπειρία και η προσωπικότητα του Μασιέι θα δώσει επιπλέον ώθηση στον ΑΠΟΕΛ».

Με τη σειρά του ο Μασιέϊ Μαντεϊ, δήλωσε: «Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σεβέρη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και για το πόσο γρήγορα υλοποίησε τη μεταγραφή αυτή. Πιστεύω με τη δύναμη του κόσμου και με το υλικό που έχει η ομάδα μας μπορούμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία του ΑΠΟΕΛ, ξέρω που ήρθα και θέλω να συμβάλω στο να μεγαλώσει κι άλλο αυτός ο σύλλογος».