Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού, από την Αναγέννηση Δερύνειας, του 19χρόνου διεθνή πασαδόρου, Στυλιανού Βερέη.

Ο Στυλιανός Βερέης προέρχεται απο τις ακαδημίες της Αναγέννησης Δερύνειας και αποτελούσε τη λύση πίσω από το ξένο πασαδορό Μίλος Άντονιτς. Μάλιστα ήταν και στην τελευταία κλήση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Κύπρου. Πρόκειται για ένα απο τα ανερχόμενα αστέρια του κυπριακού βόλεϊ και αναμένεται να δώσει λύσεις πίσω απο τον νεοφερμένο Ουκρανό μας πασαδόρο, Ντμίτρο Σλόμιν.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος και γενικός γραμματέας του Σωματείου, κ. Ζήνων Σεβέρης, ανέφερε: «Ο Στυλιανός έδειξε στην Αναγέννηση εξαιρετικά στοιχεία και έχει όλα τα προσόντα για να γίνει πολύ καλός πασαδόρος. Είναι ένας δουλευταράς νεάρος πετοσφαιριστής και πιστεύουμε πως έχουμε μια αξιόπιστη λύση με μέλλον στη θέση του δεύτερου πασαδόρου. Φαίνεται άλλωστε από την πρόσφατη κλήση του στην ομάδα της Κύπρου. Θα ήταν παραλειψή μου να μην ευχαριστήσω τον αγαπητό φίλο πρόεδρο της Αναγέννησης Δερύνειας Λάμπρο Λημνιώτη για τον άνευ ανταλλαγμάτων δανεισμό του παίκτη»

Με τη σειρά του ο Στυλιανός Βερέης, ανέφερε: «Είμαι πολυ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνίζομαι με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ για τη φετινή σεζόν. Είναι τιμή για κάθε αθλητή να αγωνίζεται σε ενα σύλλογο με τόση ιστορία και ευχαριστώ τον κ. Ζήνωνα Σεβέρη για αυτό. Είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω με κάθε τρόπο την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να επιστρέψει στις θέσεις που της αρμόζουν. Ευχαριστώ την Αναγέννηση Δερύνειας για την παραχώρηση της υποσχετικής μου μεταγγραφής».