Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού, του 18χρόνου ακραίου, Άγγελου Γεωργίου.

Ο Άγγελος Γεωργίου προέρχεται από τον Εθνικό Λατσιών και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας τόσο από τη θέση του ακραίου, όσο και από την αντίστοιχη του λίμπερο και να προσδώσει επιπλέον λύσεις και βάθος στο ρόστερ.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος και γενικός γραμματέας του Σωματείου, κ. Ζήνων Σεβέρης, δήλωσε: «Ο Άγγελος πρωτίστως είναι φανατικός ΑΠΟΕΛιστας! Είναι νεάρος και με σκληρή δουλεία έχει όλα τα εχέγγυα για να προχωρήσει και να γίνει ένας πολύ καλός πετοσφαιριστής. Αναμένουμε να μας δώσει επιπλέον λύσεις στην ομάδα. Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω το φίλο πρόεδρο του Εθνικού Λατσιών Μάριο Αντωνίου αλλά και τον έφορο πετοσφαίρισης Χρίστο Μαλέκκο για τον δανεισμό του εν λόγω αθλητή».

Με τη σειρά του ο Άγγελος Γεωργίου, ανέφερε: «Νιώθω περήφανος που εντάσσομαι στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του τμήματος Ζήνωνα Σεβέρη και τον προπονητή Γιάννη Μέλκα που μου έδωσαν την ευκαιρία να αντιμετωπίσω μια νέα πρόκληση στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και γιατί όχι να τιμήσουμε τον ΑΠΟΕΛ με τίτλους».