Η Ακαδημία Καλαθόσφαιρας ΑΠΟΕΛ εξέδωσε δελτίο Τύπου για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Αναλυτικά

Αγαπητοί Γονείς,

Η νέα σεζόν επαναρχίζει. Η Ακαδημία μας θα σας περιμένει φέτος με ακόμη περισσότερες καινοτομίες και πρωτοποριακές κινήσεις.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι ένας και αδιαίρετος. Το Σωματείο είναι κοντά μας και αυτό γίνεται σε πράξη πλέον με το γεγονός ότι η μεγάλη κατηγορία των παιδιών μας θα κάνει προετοιμασία με την ανδρική ομάδα. Καθόλη τη χρονιά τα παιδιά μας θα αξιολογούνται από το επιστημονικό προσωπικό του τμήματος καλαθόσφαιρας. Όλα θα γίνονται με βάση τους κανονισμούς που διέπουν την Ακαδημία μας αλλά και με την ενεργό συμμετοχή του επίσημου ΑΠΟΕΛ.

Η Aκαδημία μας υπό τη διεύθυνση του προπονητή Αντώνη Ρουσσάκη ενισχύεται με τον Ελλαδίτη κόοουτς, Κοσμά Ουρκέρογλου, ο οποίος θα αναλάβει τις αγωνιστικές ομάδες Κ18 και Κ16. Ο κόουτς Ούρκε αναλαμβάνει επίσης τις ατομικές προπονήσεις των επίλεκτων καλαθοσφαιριστών της Ακαδημίας, ενώ στην τεχνική επίβλεψη και στο σχεδιασμό του προγράμματος θα βρίσκεται ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Μάριος Αργυρού.

Η παρουσία του κ. Ουρκέρογλου και οι γνώσεις του ζωντανού κομματιού της ιστορίας του μπασκετικού ΑΠΟΕΛ κόουτς Ρουσσάκη, ο ενθουσιασμός και η εμπειρία του κόουτς Παπαστεφάνου, οι γνώσεις και η θέληση της Ρίτας Ρουσσάκη, σε συνδυασμό της στήριξης από τον τεχνικό της ανδρικής ομάδας, Μάριου Αργυρού, και του βοηθού Γιάννη Δαμαλή, υπόσχονται μια συναρπαστική αγωνιστική χρονιά, γεμάτη μπάσκετ, διασκέδαση, όμορφες γαλαζοκίτρινες στιγμές και αθλητισμό!

Με την ανακοίνωση αυτή, σας ενημερώνουμε ότι από την 1η Σεπτεμβρίου, τα τμήματα μας επαναρχίζουν τις προπονήσεις στις προκαθορισμένες ημέρες και ώρες στο Λύκειο Ακρόπολης.

Οι κ16 θα ενημερωθούν σε ξεχωριστό mail με πληροφορίες για το ξεκίνημα τους που θα γίνει στις 23/8.

Οι κ14 θα ξεκινήσουν στις 30/8 (αναλυτικό mail θα σταλεί σε εύθετο χρόνο).

Οι εγγραφές θα γίνονται τη Δευτέρα και την Τρίτη 30/8 και 31/8 στο Λύκειο Ακρόπολης από τις 18:00-20:00 και κοστίζουν 50 ευρώ.

Γίνε και εσύ Θρύλος!