Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 34χρονο διεθνή ακραίο Τομς Βάναγκς.

Ο ύψους 1.93μ Λετονός, αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στη χώρα του με τα χρώματα της Jurmala με την οποία από το 2009-2016 κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα. Έπειτα είχε ενα πέρασμα ενός χρόνου απο την Εσθονία πριν πάει για τέσσερα χρόνια στο πρωτάθλημα της Τσεχίας. Την περσινή χρονιά ξεχώρισε με τα χρώματα της ομάδας μας αφού πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ακραίο με ποικίλα πετοσφαιρικά προσόντα.

Ο Βάναγκς έχει στο βιογραφικό του και αρκετές συμμετοχές με την εθνική Λετονίας.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνωνας Σεβέρης, ανέφερε: «Ο Τόμς είναι ένας πολύ έμπειρος πετοσφαιριστής, δουλευταράς, στρατιώτης και πολύ πειθαρχημένος επαγγελματίας. Πέρυσι έδειξε πως έχει όλα τα στοιχεία ενός σύγχρονου και all around ακραίου. Είναι δύσκολο να βρεις στη συγκεκριμένη θέση παίκτη που να είναι καλός σε όλα τα κομμάτια. Έτσι με βάση όλα αυτά κρίναμε απαραίτητη την παραμονή του στον ΑΠΟΕΛ».

Με τη σειρά του ο Τόμς Βάναγκς, δήλωσε: «Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεται να είμαι εδώ ξανά. Πραγματικά το εκτιμώ. Μου άρεσε αυτά που είδα πέρυσι σε αυτό τον σύλλογο αλλα και στο πρωτάθλημα. Ήταν εύκολη απόφαση να παραμείνω. Πιστεύω πως αυτή τη χρονιά θα χαρούμε πολλές μεγάλες στιγμές».