Ανακοίνωση Σωματείου ΑΠΟΕΛ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΑΠΟΕΛ εκφράζει τη βαθιά του απογοήτευση για τον περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων που θα διατεθούν για τους αγώνες της ημιτελικής και τελικής φάσης του Final Four του Κυπέλλου ΟΠΑΠ ECOMMBX Basket League.

Συγκεκριμένα και μετά τη σύσκεψη της αστυνομίας σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας, αποφασίστηκε όπως οι αγωνιζόμενες ομάδες έχουν στη διάθεσή τους 100 εισιτήρια για κάθε αγώνα.

Ο πιο πάνω αριθμός είναι κατάφωρα ανεπαρκής για να καλύψει το προσωπικό, τους χορηγούς, καθώς και τους φιλάθλους της ομάδας μας και εκφράζουμε τη σοβαρή ανησυχία μας για την αντιμετώπιση του θέματος.

Είναι φανερό ότι γινόμαστε εκ νέου μάρτυρες της προκλητικής απροθυμίας της αστυνομίας να αναλάβει τις ευθύνες που τις αναλογούν, επιλέγοντας για μία ακόμη φορά την εύκολη λύση της απομάκρυνσης του αγνού φίλαθλου κοινού από τα γήπεδα για τη δική της και μόνο ευκολία.

Κατανοούμε τη σημασία των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνονται για την προστασία των φιλάθλων καθώς και των αθλητών. Ωστόσο, μπορεί να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ της ασφάλειας και της δυνατότητας των φιλάθλων να παρακολουθήσουν την ομάδα τους στο γήπεδο.

Ζητάμε λοιπόν από την πολιτεία και την αστυνομία να επανεξετάσουν τα μέτρα που έχουν ληφθεί και να εξετάσουν εναλλακτικές λύσεις που θα επιτρέψουν σε περισσότερους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τους αγώνες στο γήπεδο.

Leave a comment