ΑΠΟΕΛ σε Αθήνα και Τρόοδος

Με δύο αγώνες, στην Αθήνα και στο Τρόοδος, συνεχίστηκε η δράση του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ την περασμένη Κυριακή 11 Ιουνίου.

Ηιμιμαραθώνιος Βουλιαγμένη – Βάρη - Βούλα
Το πρωί της Κυριακής, ο Δημήτρης Δημητρίου εκπροσώπησε τον ΑΠΟΕΛ στο «World Senior Games» που διεξήχθη στις συνοικίες Βουλιαγμένης, Βάρης και Βούλας στην Αθήνα. Ο γαλαζοκίτρινος δρομέας διένυσε την απόσταση του Ημιμαραθώνιο και είχε εξαιρετική παρουσία.

Global Running Day με τους δρομείς του ΑΠΟΕΛ (videos)

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση των Δρομέων του ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για το τρέξιμο. Περισσότεροι από 60 φίλοι του Σωματείου αλλά και του αθλήματος γενικότερα μαζεύτηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Γραμμικό Πάρκο του Στροβόλου στη Λευκωσία και διένυσαν ομαδικά και σε ευχάριστο ρυθμό την απόσταση των 5χλμ.      

Το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ γιορτάζει την Global Running Day

Την παγκόσμια ημέρα για το τρέξιμο θα τιμήσει αύριο 07 Ιουνίου το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ και επί ευκαιρίας καλεί όλο τον κόσμο του Σωματείου που ενδιαφέρεται να ασχοληθεί ή να γνωρίσει το συγκεκριμένο ερασιτεχνικό άθλημα να ενισχύσει την προσπάθεια.

Τα μέλη του τμήματος θα συγκεντρωθούν και θα σας περιμένουν στο χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου Στροβόλου στις 16:45. 

ΑΠΟΕΛ σε Βέλγιο και Κύπρο

Με τέσσερεις αγώνες, ένα στο Βέλγιο και τρεις στην Κύπρο συνεχίστηκε το προηγούμενο σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου, η αγωνιστική δράση του ακούραστου τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ.

Ο ΑΠΟΕΛ σε Λύμπια και Στρόβολο

Με δύο αγώνες συνεχίστηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου η δράση του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ.

Τρέχω για τον συνάνθρωπο μου – American Academy

ΑΠΟΕΛ και στο Όμοδος

Στο χωριό Όμοδος της επαρχίας Λεμεσού συνεχίστηκε η δράση του τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ. Το Σωματείο μας έλαβε μέρος στον 3ο ετήσιο αγώνα «Omodos Cross Xenion Race» που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 07 Μαΐου. Ο αγώνας διοργανώθηκε από το φιλανθρωπικό ίδρυμα Ξένιος Ξενοφώντος, σε συνεργασία  με τα σωματεία δρομέων «Περικλής Δημητρίου» και Dro.Me.A. Racing.

Ο ΑΠΟΕΛ στο «Γύρο της Πέγειας»

 Τρεις γαλαζοκίτρινοι δρομείς εκπροσώπησαν τον ΑΠΟΕΛ στο «Γύρο της Πέγειας», ο οποίος έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο 29 Απριλίου. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Δήμο Πέγειας σε συνεργασία με το Σωματείο Δρομέων Περικλής Δημητρίου.

Ο ΑΠΟΕΛ στον ημιορειβατικό αγώνα "Κλήρου-Ατόβρυση"

Το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ εκπροσωπήθηκε από 19 αθλητές στον αγώνα ανώμαλου δρόμου «Κλήρου-Ατόβρυση» που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή 23 Απριλίου στο χωρίο Κλήρου στη Λευκωσία.

Ο συγκεκριμένος αγώνας έγινε θεσμός τα τελευταία χρόνια με τις συμμετοχές των δρομέων να αυξάνονται δραματικά και να αγκαλιάζουν την συγκεκριμένη διοργάνωση που θεωρείται από τις καλύτερες στην Κύπρο.

Pages

Scroll to Top