"43 χρόνια εισβολής και κατοχής, ο ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ"

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας με αφορμή τη μαύρη επέτειο της βάρβαρης εισβολής του 1974 στην Κύπρο θα διοργανώσει πορεία με σύνθημα "43 χρόνια εισβολής και κατοχής, ο ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ"

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 19:00 και διοργανώνεται από το Τμήμα Δρομέων του Σωματείου. Οι συμμετέχοντες θα καλύψουν μια διαδρομή 7,5 χιλιομέτρων, με σημείο εκκίνησης το οίκημα Σωματείου ΑΠΟΕΛ και τερματισμού στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

ΑΠΟΕΛ σε Αθήνα και Τρόοδος

Με δύο αγώνες, στην Αθήνα και στο Τρόοδος, συνεχίστηκε η δράση του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ την περασμένη Κυριακή 11 Ιουνίου.

Ηιμιμαραθώνιος Βουλιαγμένη – Βάρη - Βούλα
Το πρωί της Κυριακής, ο Δημήτρης Δημητρίου εκπροσώπησε τον ΑΠΟΕΛ στο «World Senior Games» που διεξήχθη στις συνοικίες Βουλιαγμένης, Βάρης και Βούλας στην Αθήνα. Ο γαλαζοκίτρινος δρομέας διένυσε την απόσταση του Ημιμαραθώνιο και είχε εξαιρετική παρουσία.

Global Running Day με τους δρομείς του ΑΠΟΕΛ (videos)

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση των Δρομέων του ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για το τρέξιμο. Περισσότεροι από 60 φίλοι του Σωματείου αλλά και του αθλήματος γενικότερα μαζεύτηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Γραμμικό Πάρκο του Στροβόλου στη Λευκωσία και διένυσαν ομαδικά και σε ευχάριστο ρυθμό την απόσταση των 5χλμ.      

Το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ γιορτάζει την Global Running Day

Την παγκόσμια ημέρα για το τρέξιμο θα τιμήσει αύριο 07 Ιουνίου το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ και επί ευκαιρίας καλεί όλο τον κόσμο του Σωματείου που ενδιαφέρεται να ασχοληθεί ή να γνωρίσει το συγκεκριμένο ερασιτεχνικό άθλημα να ενισχύσει την προσπάθεια.

Τα μέλη του τμήματος θα συγκεντρωθούν και θα σας περιμένουν στο χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου Στροβόλου στις 16:45. 

ΑΠΟΕΛ σε Βέλγιο και Κύπρο

Με τέσσερεις αγώνες, ένα στο Βέλγιο και τρεις στην Κύπρο συνεχίστηκε το προηγούμενο σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου, η αγωνιστική δράση του ακούραστου τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ.

Ο ΑΠΟΕΛ σε Λύμπια και Στρόβολο

Με δύο αγώνες συνεχίστηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου η δράση του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ.

Τρέχω για τον συνάνθρωπο μου – American Academy

ΑΠΟΕΛ και στο Όμοδος

Στο χωριό Όμοδος της επαρχίας Λεμεσού συνεχίστηκε η δράση του τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ. Το Σωματείο μας έλαβε μέρος στον 3ο ετήσιο αγώνα «Omodos Cross Xenion Race» που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 07 Μαΐου. Ο αγώνας διοργανώθηκε από το φιλανθρωπικό ίδρυμα Ξένιος Ξενοφώντος, σε συνεργασία  με τα σωματεία δρομέων «Περικλής Δημητρίου» και Dro.Me.A. Racing.

Pages

Scroll to Top