Ο ΑΠΟΕΛ σε Λύμπια και Στρόβολο

Με δύο αγώνες συνεχίστηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου η δράση του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ.

Τρέχω για τον συνάνθρωπο μου – American Academy

ΑΠΟΕΛ και στο Όμοδος

Στο χωριό Όμοδος της επαρχίας Λεμεσού συνεχίστηκε η δράση του τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ. Το Σωματείο μας έλαβε μέρος στον 3ο ετήσιο αγώνα «Omodos Cross Xenion Race» που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 07 Μαΐου. Ο αγώνας διοργανώθηκε από το φιλανθρωπικό ίδρυμα Ξένιος Ξενοφώντος, σε συνεργασία  με τα σωματεία δρομέων «Περικλής Δημητρίου» και Dro.Me.A. Racing.

Ο ΑΠΟΕΛ στο «Γύρο της Πέγειας»

 Τρεις γαλαζοκίτρινοι δρομείς εκπροσώπησαν τον ΑΠΟΕΛ στο «Γύρο της Πέγειας», ο οποίος έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο 29 Απριλίου. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Δήμο Πέγειας σε συνεργασία με το Σωματείο Δρομέων Περικλής Δημητρίου.

Ο ΑΠΟΕΛ στον ημιορειβατικό αγώνα "Κλήρου-Ατόβρυση"

Το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ εκπροσωπήθηκε από 19 αθλητές στον αγώνα ανώμαλου δρόμου «Κλήρου-Ατόβρυση» που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή 23 Απριλίου στο χωρίο Κλήρου στη Λευκωσία.

Ο συγκεκριμένος αγώνας έγινε θεσμός τα τελευταία χρόνια με τις συμμετοχές των δρομέων να αυξάνονται δραματικά και να αγκαλιάζουν την συγκεκριμένη διοργάνωση που θεωρείται από τις καλύτερες στην Κύπρο.

ΑΠΟΕΛ σε Λονδίνο και Λευκωσία

Εντυπωσιακή παρουσία σ΄ ένα ακόμα σαββατοκύριακο είχε το ακούραστο Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ. Το Σωματείο μας εκπροσωπήθηκε στον Hμιμαραθώνιο «Putney and Fulham Riverside» και στον Φιλανθρωπικό αγώνα «Ένα κάλεσμα Ζωής και άθλησης».

Ημιμαραθώνιος Putney and Fulham Riverside

ΑΠΟΕΛ σε Ρώμη, Θεσσαλονίκη και Δάλι

Εντυπωσιακή παρουσία σε ακόμα ένα σαββατοκύριακο είχε το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ. Οι δρομείς μας έτρεξαν σε Ρώμη, Θεσσαλονίκη και Δάλι και ταυτόχρονα τίμησαν την  Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού. Τέσσερις γαλαζοκίτρινοι εκπροσώπησαν τον ΑΠΟΕΛ στον Μαραθώνιο της Ρώμης, τρεις στη Θεσσαλονίκη και έξι στο «Runidalion» που διοργάνωσε ο Δήμος Ιδαλίου.

Ρώμη

Ο ΑΠΟΕΛ σε Βαρκελώνη, Τρίκαλα, Μεσσηνία και Λευκωσία

Πολύ έντονη δραστηριότητα είχε το προηγούμενο σαββατοκύριακο το τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ. Το Σωματείο μας εκπροσωπήθηκε σε τέσσερεις αγώνες, με τον πιο σημαντικό τον Μαραθώνιο της Βαρκελώνης «Zurich Marato Barcelona». Επίσης, οι γαλαζοκιτρίνοι δρομείς έτρεξαν σε Τρίκαλα, Μεσσηνία και Λευκωσία.

Μαραθώνιος Βαρκελώνης

Pages

Scroll to Top