Το τμήμα υδατοσφαίρισης ΑΠΟΕΛ διοργανώνει -όπως και πέρυσι- την ημέρα γνωριμίας των νέων παιδιών με το άθλημα της Υδατοσφαίρισής.

Στο OPEN DAY PRACTICE μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά που επιθυμούν να γνωρίσουν ή να εγγραφούν στο τμήμα υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ, χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε προηγούμενη εμπειρία με το συγκεκριμένο άθλημα.

Είναι μία ιδανική ευκαιρία για όλα τα αγόρια και κορίτσια που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την υδατοσφαίριση αλλά και για τους γονείς τους, να βρεθούν στις εγκαταστάσεις του κολυμβητήριού ΠΑΣΚΑΛ στην Ανθούπολη και να συζητήσουν με τους προπονητές και εφόρους όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το άθλημα.

Το συγκεκριμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ομάδας μας περιλαμβάνει κολύμβηση και τεχνική υδατοσφαίρισης για όλα τα παιδιά τα οποία επιθυμούν να γνωρίσουν το πόλο. Οι προπονητές του ΑΠΟΕΛ έχουν σχεδιάσει ένα πολυμορφικό πρόγραμμα τεχνικής και εκγύμνασης με στόχο τα παιδιά να ενταχθούν και να αναπτύξουν το άθλημα της υδατοσφαίρισης και να διδαχθούν μέσα από αυτό όλα τα μυστικά του.

Όλα τα παιδιά που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Open Day Practice, θα πρέπει να φέρουν μαζί τους μαγιό, πετσέτα, παντόφλες, σκουφάκι και γυαλάκια. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν για πρώτη φορά μέσα στο νερό το πολύ ενδιαφέρον άθλημα της υδατοσφαίρισης και να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τα αναπτυξιακά πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει ο ΑΠΟΕΛ για τη νέα χρονιά.

Το OPEN DAY θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 30 Αυγούστου στις 18:00 στο κολυμβητήριο του ΑΠΟΕΛ στις εγκαταστάσεις της σχολής ΠΑΣΚΑΛ στην Ανθούπολη.

Ενημερώνουμε επίσης ότι οι εγγραφές στο τμήμα υδατοσφαίρισης ΑΠΟΕΛ έχουν ξεκινήσει και αφορούν αγόρια και κορίτσια γεννημένα μεταξύ του 2005-2008 αλλά και αγόρια γεννημένα του 2003-2004 με κολυμβητική εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 96-260487