Στις 16 Σεπτεμβρίου διεξήχθη η 34η Σπαρτακιάδα υπό την αιγίδα της Π.Ε.Π.Α. Η Σπαρτακιάδα είναι αγώνας 257 χιλιομέτρων με εκκίνηση το Καλλιμάρμαρο και τερματισμό το άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη. Στην 34η Σπαρτακιάδα συμμετείχαν 308 αθλητές, από τους οποίους τερμάτισαν οι 262. Την ομάδα μας εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος του τμήματος Μιχάλης Πουμπουρής, ο αρχηγός Κωνσταντίνος Αντωνίου και οι αθλητές Πάμπος Χαραλάμπους και Νίκος Καλλία. Οι αθλητές μας κατάφεραν να ακουστεί δυνατά το όνομα του ΑΠΟΕΛ και στην ποδηλασία.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του τμήματος Κωνσταντίνος Αντωνίου κατάφερε να τερματίσει πρώτος με διαφορά 15 λεπτών από τον δεύτερο, κατακτώντας την 34η Σπαρτακιάδα και γράφοντας ιστορία ως ο πρώτος Κύπριος αθλητής που το πετυχαίνει.

Ο υπεύθυνος του τμήματος Μιχάλης Πουμπουρής κατέκτησε την 38η θέση κάνοντας επίσης σπουδαίο αγώνα και ολοκληρώνοντας μέχρι σήμερα τρεις Σπαρτακιάδες.
Ο Πάμπος Χαραλάμπους κατέκτησε την 67η θέση.
Ο Νίκος Καλλία κατέκτησε την 87η θέση ολοκληρώνοντας την 1η του Σπαρτακιάδα με επιτυχία.

Σήμερα, 17 Σεπτεμβρίου, διεξήχθη ακόμη ένας αγώνας, το “Ξηροκάμπι Road Race”, στον οποίο δικαιούνταν να λάβουν μέρος όσοι τερμάτισαν στην Σπαρτακιάδα.
Οι γαλαζοκίτρινοι κατάφεραν και πάλι να διακριθούν αφού ο Κωνσταντίνος Αντωνίου κατέκτησε την 2η θέση και ο Μιχάλης Πουμπουρής την 3η θέση.

Το Τμήμα Ποδηλασίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς του για τη συνεχή οικονομική ενίσχυση που προσφέρουν.
M POUMPOURIS ELECTRICAL, BDSWISS, DELORBIS, VITABIOTICS, CYCLO SHOP,  DIMCO, HONDA MARINE,  CVS CONSTRUCTION, MAOURISOIKOSET, PERSKINDOL, EYESPOT, GARMIN CYPRUS, ROYAL CANIN, X CARS AUTO SALES, GA WATER FLOW LTD, ACS COURIER.