Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου διεθνή πασαδόρου Dmytro Shlomin.

Ο ύψους 1,95μ πετοσφαιριστής έρχεται με πολλές εμπειρίες αφού πέραν της Ουκρανίας αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα Εσθονία, Λιθουανίας και Γαλλίας. Κατέκτησε πρωταθλήματα και κύπελλα σε Ουκρανία και Λιθουανία ενώ πέρυσι ανακυρήχθηκε κορυφαίος πασαδόρος της Βαλτικής λίγκας.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος και αντιπρόεδρος του Σωματείου κ. Ζήνων Σεβέρης, ανέφερε: «Στο βόλεϊ η θέση του πασαδόρου είναι κομβική επειδή όλο το παιχνίδι περνά απο εκεί. Λάθος επιλογή στην εν λόγω θέση σημαίνει καταστροφή μιας ολόκληρης χρονιάς. Ψάχναμε για ένα πολύπειρο παίκτη με θητεία σε πολλά ξένα πρωταθλήματα και που να έχει κατακτήσει τίτλους και ατομικές διακρίσεις. Θεωρούμε πως στο πρόσωπο του Ντμύτρο βρήκαμε όλα όσα ψάχναμε και νιώθουμε πως έγινε η σωστή επιλογή»

Με τη σειρά του ο Dmytro Shlomin σχολίασε: «Πρώτα απο όλα να να ευχαριστήσω τον κύριο Σεβέρη για την ευκαιρία που μου δίδει να αγωνιστώ σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Δουλεύω σκληρά και δεν ήρθα εδώ απλά για να παίζω αλλά για να κερδίζω. Θέλω να γίνω μέρος της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ. Πιστεύω οτι με σκληρή δουλεία, αφοσιώση και αλληλοβοήθεια θα καταφέρουμε τους στόχους μας»