Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου διεθνή Εσθονού διαγώνιου Μάρκους Ούσκαρι.

Ο ύψους 1,97μ πετοσφαιριστής θήτευσε με επιτυχία σε όλες τις ομάδες της χώρας του που πρωταγωνιστούν, ενώ αποτελεί και το βασικό διαγώνιο της εθνικής του ομάδας με την οποία πραγματοποίησε φέτος το καλοκαίρi σπούδαιες εμφανίσεις για το golden league.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος και αντιπρόεδρος του Σωματείου, κ. Ζήνων Σεβέρης, ανέφερε: «Ο Μάρκους αποτελεί την αιχμή του δόρατος της εθνικής Εσθονίας και έρχεται ως ο παίκτης που θα πάρει το μεγάλο βάρος των επιθέσεων του ΑΠΟΕΛ φέτος. Τον παρακολουθούμε εδώ και δυο χρόνια και ίσως να ήταν λάθος που δεν τον αποκτήσαμε απο πέρυσι. Θεωρώ πως αυτός ο παίκτης θα κάνει μεγάλη καρίερα στο εξωτερικό»

Με τη σειρά του ο Μάρκους Ούσκαρι, σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ, έτυχα θερμής υποδοχής και ενθουσιάστηκα. Είναι η πρώτη μου χρονιά στο εξωτερικό και θέλω να πιάσω την ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας»