Βροντερό παρών στον 6ο Ετήσιο Ορειβατικό Αγώνα Δρόμου!

18/06/2015

Οι δρομείς του ΑΠΟΕΛ για άλλη μια φορά έδωσαν έντονο το παρών τους σε μια από τις πιο δύσκολες και δύσβατες ίσως διαδρομές της Κύπρου. Συμμετείχαν στον 6ο Ετήσιο Ορειβατικό Αγώνα Δρόμου «Garmin Troodos Green Race» που διοργάνωσε η Δρο.Με.Α Racing, διανύοντας μια απόσταση 15 χιλιομ. ανάμεσα από φυσικά μονοπάτια της φύσης φθάνοντας μέχρι και το πιο ψηλό υψόμετρο της Κύπρου! Η ομάδα μας εκπροσωπήθηκε από τους:

  1. Αλεξάνδρου Μάριος
  2. Αργυρίδης Στάθης
  3. Βαλιάντή Λούη
  4. Γεωργίου Μάριο
  5. Ηλιάδη Χρυσόστομο
  6. Θεμιστοκλέους Αντρέα
  7. Παλαντζή Πόλυς
  8. Σίμωνος Σίμων
  9. Στυλιανού Στέλιο
  10. Χριστοδουλίδης Γιάννη

Ήταν ο τελευταίος μεγάλος αγώνας για την χρονιά που μας πέρασε. Επόμενοι μεγάλοι στόχοι για την νέα χρονιά οι Μαραθώνιοι του Βερολίνου και Αθήνας, Λονδίνου, Θεσσαλονίκης, Πάφου, Λεμεσού όπως επίσης και αρκετοί Ημιμαραθώνιοι και άλλοι μικρότεροι σε απόσταση αγώνες που διεξάγονται σε διάφορες πόλεις σε Κύπρο και εξωτερικό.

Σημαντικός αγώνας που αξίζει αναφοράς είναι και η διαδρομή των 10 χιλιομ. στην Αθήνα στο πλαίσιο του Κλασσικού Μαραθωνίου στις 08/11/15 όπου και πάλι το Σωματείο μας θα δώσει το παρόν του.

Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες από το τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ στην εταιρεία «My Security» για την στήριξη της στους αθλητές μας.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook