Β. Φραγκιάς: Παιχνίδι μιας βραδιάς ο ημιτελικός

06/03/2021

Εμφανώς ικανοποιημένος για την πρόκριση στους τέσσερις του κυπέλλου, αλλά και για το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος, εμφανίστηκε ο προπονητής της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας Βασίλης Φραγκιάς, μετά την άνετη νίκη-πρόκριση επί του ΑΠΟΠ το απόγευμα του Σαββάτου.

«Όπως διαπιστώνετε, έχουμε αρχίσει παιχνίδι με παιχνίδι να παίζουμε καλύτερα, εφόσον το ρόστερ μας είναι πλέον ολοκληρωμένο», υπέδειξε ο κ. Φραγκιάς, ο οποίος ενόψει του ημιτελικού της Πέμπτης, υπογράμμισε πως πρόκειται για ένα παιχνίδι νοκ-άουτ, για το οποίο δεν μπορούν να υπάρξουν προγνωστικά.

«Είναι ένα παιχνίδι νοκ-άουτ, μιας βραδιάς που λέμε, μιας ανάσας παιχνίδι. Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι να ευχαριστηθεί ο κόσμος ένα πολύ καλό παιχνίδι και να δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Νομίζω σε αυτά τα ματς προγνωστικά δεν μπορούν υπάρξουν», επισήμανε ο τεχνικός της ομάδας μας.

Αναφερόμενος στη σημερινή αναμέτρηση, ο κ. Φραγκιάς σημείωσε πως δεν μπορεί να υπάρχει κριτική, αφού η Πάφος αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα και έπαιξε με ένα ξένο λιγότερο.

«Εγώ θέλω  να συγχαρώ τον Μάρκο Ασωνίτη και την ομάδα της Πάφου γιατί όλη τη χρονιά έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και με το υλικό που είχε, νομίζω κατάφερε πολλά πράγματα φέτος. Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι πιο πολύ διαδικαστικό. Αυτό φάνηκε, εμείς δεν είχαμε δεύτερες σκέψεις ότι μπορεί να δυσκολευτούμε στο παιχνίδι. Το μυαλό μας τώρα βρίσκεται στην Πέμπτη», κατέληξε ο Βασίλης Φραγκιάς.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook