Τελειώνει με πρωτάθλημα και βλέπει κύπελλο

20/03/2021

Με τον σημερινό εξ αναβολής εκτός έδρας αγώνα απέναντι στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, ο χειροσφαιρικός ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ ανδρών και στρέφει την προσοχή του στη διοργάνωση του κυπέλλου.

Σε μια δύσκολη απ’ όλες τις απόψεις αγωνιστική σαιζόν, η ομάδα μας κατάφερε να υλοποιήσει τον στόχο που είχε θέσει εξ’ αρχής και που δεν ήταν άλλος από την παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Ο στόχος μάλιστα, επιτεύχθηκε από την πρώτη φάση του πρωταθλήματος, αφού ο ΑΠΟΕΛ τερμάτισε στην τέταρτη θέση, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στα play-offs.

Μέσα από τη διαδικασία των αγώνων της δεύτερης φάσης, μπορεί η ομάδα μας να μην αποκόμισε βαθμολογικό κέρδος και να μην κατάφερε να πάρει εισιτήριο για την τρίτη φάση(σ.σ. λόγω της συμπλήρωσης τεσσάρων ηττών από την Ανόρθωση με την οποία θα διασταυρωνόταν), ωστόσο κέρδισε εμπειρίες που θα της φανούν χρήσιμες, τόσο στο κύπελλο όσο και στο νέο πρωτάθλημα.

Έπειτα και από τη σημερινή εξ αναβολής αναμέτρηση, που αρχίζει στις 17:00, η ομάδα μας θα έχει μπροστά της εκ νέου ένα…νεκρό χρονικό διάστημα μέχρι την έναρξη των παιχνιδιών του κυπέλλου, το οποίο θα αξιοποιήσει για ανασύνταξη δυνάμεων και μίνι προετοιμασία ενόψει της εκκίνησης του δεύτερου τη τάξει θεσμού. Κάτι άλλωστε που ήδη έπραξε στο διάστημα που μεσολάβησε από το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε πριν ακριβώς ένα μήνα(20/02/2020) κόντρα στον Παρνασσό, μέχρι και σήμερα.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook