Στους τελικούς Κυπέλλου Πόλο οι ομάδες του ΑΠΟΕΛ

08/07/2021

Με τη συμμετοχή και των τεσσάρων ομάδων του ΑΠΟΕΛ (Άντρες, Νέοι U18, U14 και U12) να προκρίνονται στους τελικούς Κυπέλλου της διοργάνωσης που θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο 10-11 Ιουλίου,  ολοκληρώθηκε η προκριματική φάση του κυπέλλου υδατοσφαίρισης της Κυπριακής Ομοσπονδίας.

Η αντρική ομάδα με δύο νίκες απέναντι στο ΝΟ Μέσα Γειτονιάς και το ΝΟ Λευκωσίας προκρίθηκε για πέμπτη φορά στη σύντομη ιστορία του τμήματος στον τελικό Κυπέλλου Κύπρου. Οι γαλαζοκίτρινοι πολίστες θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή το ΝΟ Αμμοχώστου και στοχεύουν να σηκώσουν για τέταρτη σερί χρονιά το τρόπαιο. Η ομάδα μας κυριάρχησε κατά κράτος και στους δύο προκριματικούς αγώνες κερδίζοντας με 17-8 και 12-4 τους αντιπάλους της.

Ακολουθώντας την πορεία της αντρικής ομάδας στον τελικό, όλα τα υπόλοιπα αναπτυξιακά κλιμάκια που αγωνίστηκαν τα προηγούμενα σαββατοκυρίακα στους προκριματικούς αγώνες κατάφεραν να εξασφαλίσουν και αυτά την πρόκριση τους στον τελικό της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, η ομάδα U12 του ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει στον τελικό το ερχόμενο Σαββάτο 10 Ιουλίου την αντίστοιχη του ΝΟ Μέσα Γειτονιάς. Το επόμενο μας κλιμάκιο, η ομάδα U14 του ΑΠΟΕΛ, θα παίξει και αυτή στον τελικό το ΝΟ Μέσα Γειτονιάς την Κυριακή, πριν τον τελικό των ανδρών, ενώ ομάδα νέων U18 του σωματείου μας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο το ΝΟ Λευκωσίας. 

Ως γνωστόν το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ δημιουργήθηκε από το μηδέν το 2014 και από τότε ακολουθεί μια συνεχή ανοδική πορεία ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα αναπτυξιακά κλιμάκια και στις ακαδημίες.

Καλή επιτυχία στις ομάδες μας στους τελικούς.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook