Στον ΑΠΟΕΛ και ο Αποστόλου!

07/06/2022

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή ακραίου Δημήτρη Αποστόλου.

Ο Δημήτρης Αποστόλου αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων ακραίων της τελευταίας δεκαετίας και για χρόνια βασικό στέλεχος των εθνικών ομάδων βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ με διακρίσεις.

Ανδρώθηκε στις ακαδημίες της Ομόνοιας με την οποία κατέκτησε δυο κύπελλα και το πρωτάθλημα του 2017. Αγωνίστηκε επίσης σε Ολυμπιάδα, ΑΕΚ Καραβά και Νέα Σαλαμίνα. Τα τελευταία χρόνια αποτελούσε τη δύναμη της Αναγέννησης Δερύνειας, την οποία οδήγησε τόσο σε ημιτελικά πλεί οφ όσο και σε φάιναλ φορ.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος και γενικός γραμματέας του Σωματείου, κ.Ζήνων Σεβέρης, σχολίασε: «Είναι γεγονός πως πολλοί δεν πίστευαν πως οι δρόμοι ΑΠΟΕΛ και Αποστόλου θα συναντιόνταν ποτέ. Ωστόσο τόσο για τον ΑΠΟΕΛ όσο και για τον Δημήτρη, που απέρριψε αρκετές ομάδες για το φετινό ΑΠΟΕΛ, αποτελεί υπέρβαση με ένα κοινό στόχο. Με τον Αποστόλου ο ΑΠΟΕΛ να επιστρέψει εκεί που του αρμόζει».

Με τη σειρά του, ο Δημήτρης Αποστόλου, ανέφερε: «Το μόνο που υπόσχομαι είναι πως θα δουλέψουμε σκληρά και με τη δουλεία θα έρθουν και τα αποτέλεσματα. Τώρα αν η ομάδα που κτίζεται είναι καλή θα φάνει στο γήπεδο».

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook