Στη ρεβάνς για το καλύτερο…

22/04/2021

Με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ο χειροσφαιρικός ΑΠΟΕΛ τίθεται απόψε αντιμέτωπος με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, στον εξ’ αναβολής επαναληπτικό αγώνα που ήταν καθορισμένος για τις δέκα του μήνα αλλά αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, για τον θεσμό του κυπέλλου.

Το σκορ του πρώτου παιχνιδιού, που διεξήχθη στις τρεις Απριλίου, δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην ομάδα μας να ελπίζει σε πρόκριση στο final four, αφού η διαφορά με την οποία ηττήθηκε μοιάζει να είναι μη ανατρέψιμη. Υπενθυμίζεται πως ο ΑΠΟΕΛ είχε ηττηθεί στην πρώτη αναμέτρηση με 32-23.

Δεδομένου του μάλλον απαγορευτικού για ανατροπή αποτελέσματος, η ομάδα μας θα επιδιώξει στο αποψινό παιχνίδι, που θα αρχίσει στις 19:30, να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι, να πετύχει έστω και μια νίκη γοήτρου.

Σημειώνεται πως θέση στο final four, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνίες μεταξύ 5-9 Μαΐου, έκλεισε ήδη η Ανόρθωση, η οποία απέκλεισε τον Προοδευτικό. Πέραν του αγώνα της ομάδας μας με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, εκκρεμεί και η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση από το ζευγάρι Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς-Παρνασσός, με την ομάδα του Στροβόλου να έχει επικρατήσει στον πρώτο αγώνα με 23-43 και ουσιαστικά να έχει κλειδώσει το εισιτήριο για το final four.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια εκ των τριών ομάδων που αποκλείστηκαν ή θα αποκλειστούν, θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο final four, σε περίπτωση που της χαμογελάσει η τύχη στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί, προκειμένου να συμπληρωθεί το καρέ του final four.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook