Σοβαρά και χωρίς υποτίμηση…

15/11/2020

Με μοναδικό στόχο να διευρύνει περαιτέρω το νικηφόρο σερί του μεταβαίνει σήμερα στη Λεμεσό ο καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ, ο οποίος στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League αντιμετωπίζει στις 19:00 το βράδυ στο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης», τη γηπεδούχο ΑΕΛ.

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις τελευταίες συνεχόμενες επιτυχίες και με την ψυχολογία στα ύψη, απόρροια των διαδοχικών νικηφόρων αποτελεσμάτων απέναντι σε Ομόνοια, ΕΘΑ και ΑΠΟΠ, η ομάδα μας φιλοδοξεί να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και να επιστρέψει στη Λευκωσία με ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές της.

Οι γαλαζοκίτρινοι του Βασίλη Φραγκιά σε καμία περίπτωση δεν παρασύρονται από τη βαθμολογική θέση του αποψινού αντιπάλου, ο οποίος-αξίζει να σημειωθεί- παραμένει μέχρι στιγμής χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Αντιθέτως, γνωρίζουν καλά πως το γεγονός αυτό αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας του σημερινού παιχνιδιού, μιας και αγωνιζόμενη εντός έδρας, η ΑΕΛ θα επιδιώξει πάση θυσία να ανατρέψει τα μέχρι σήμερα αρνητικά για την ίδια δεδομένα.

Ενόψει των πιο πάνω, ο ΑΠΟΕΛ καλείται να εμφανιστεί σοβαρός, χωρίς κανένα ίχνος υποτίμησης και συγκεντρωμένος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πρόκειται για στοιχεία που αν παρουσιάσει, η ομάδα μας σαφώς και θα διευκολύνει κατά πολύ το έργο της…

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook