Σημαντικές επιτυχίες για τους γαλαζοκίτρινους ποδηλάτες

26/03/2022

Σημαντικές επιτυχίες σημείωσαν οι αθλητές του ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο παγκύπριο αγώνα κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου "PERVOLIA ITT RACE  2022", ο οποίος διεξήχθη το Σάββατο, 26 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα τέσσερεις γαλαζοκίτρινοι ποδηλάτες ανέβηκαν στο βάθρο, με τους δυο να κατακτούν την πρώτη θέση και τους άλλους δυο να καταλαμβάνουν τη δεύτερη και την τρίτη θέση.

Ο αρχηγός του τμήματος Κωνσταντίνος Αντωνίου και ο Κώστας Ψυχής κατέκτησαν την πρώτη θέση στις κατηγορίες master1 και master3 αντίστοιχα. Επιπρόσθετα, ο Αντωνίου ήταν ο νικητής του αγώνα, αφου κατέκτησε και την κορυφή στην κατηγορία overall.

Ο υπεύθυνος του τμήματος, Μιχάλης Πουμπουρής, τερμάτισε δεύτερος στην κατηγορία cfa master2 και ο Αντώνης Κατατάου τρίτος στην κατηγορία cfamaster3.

Συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους ποδηλάτες μας Πάμπο Χαραλάμπους, Βάσο Ανδρέου, Μιχάλη Νικολάου και Νίκο Καλλιά για τις πολύ καλές εμφανίσεις τους.

Ευχαριστίες στους χορηγούς M.POUMPOURIS ELECTRICAL CVS BD SWISS CYCLO ACS DIMCO VITABIOTICS PERSKINDOL EYESPOT GARMIN HONDA MARINE WINMASTERS DELORBIS MAVROUDIS TYRES VIOLARIS DIGITAL WORKS MAOURIS

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook