Πρωταθλητές ο ΑΠΟΕΛ και ο Κωνσταντίνος Αντωνίου

07/05/2022

Το παγκύπριο πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης στην κατηγορία master ανδρών κατέκτησε η ποδηλατική ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Πρωταθλητής για πέμπτη διαδοχική χρονιά στέφθηκε και ο αρχηγός του τμήματος Κωνσταντίνος Αντωνίου.

Τρεις αθλητές του ΑΠΟΕΛ διακρίθηκαν στο παγκύπριο πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης που έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη, 04 Μαΐου, από την κυπριακή ομοσπονδία ποδηλασίας.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός, Κωνσταντίνος Αντωνίου, κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία master1, ενώ οι Κώστας Ψυχής και Πάμπος Χαραλάμπους, τερμάτισαν στη 2η και στην 3η θέση στην κατηγορία master3.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο Αντωνίου στέφθηκε πρωταθλητής Κυπρου, αφού πέτυχε τον καλύτερο χρόνο στον αγώνα και κατ’ επέκταση την πρώτη θέση στο overall master. Επιπρόσθετα, η δεύτερη θέση του Ψυχή και η Τρίτη του Χαραλάμπους, ανέδειξαν την ομάδα μας σε πρωταθλήτρια στο ομαδικό master ανδρών.

Στον αγώνα συμμετείχαν επίσης οι Μιχάλης Νικολάου (master1), Βάσσος Ανδρέου (master3) και Κωνσταντίνος Θυμιδης (men elite).  

Ευχαριστίες στους χορηγούς M.POUMPOURIS ELECTRICAL CVS BD SWISS CYCLO ACS DIMCO VITABIOTICS PERSKINDOL EYESPOT GARMIN HONDA MARINE WINMASTERS DELORBIS MAVROUDIS TYRES VIOLARIS DIGITAL WORKS MAOURIS

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook