Προπονήθηκε και περιμένει την ΕΝΠ

21/11/2020

Στο παρκέ επέστρεψε αργά το απόγευμα του Σαββάτου η καλαθοσφαιρική μας ομάδα, πραγματοποιώντας την πρώτη της προπόνηση μετά την Τετάρτη και έπειτα από τον εντοπισμό θετικού στον κορωνοϊό καλαθοσφαιριστή μας.

Νωρίτερα το Σάββατο, παραλήφθηκαν τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ στα οποία υποβλήθηκε η ομάδα μας την περασμένη Πέμπτη, τα οποία ήταν όλα αρνητικά. Εντούτοις, κρίθηκε σκόπιμο όπως η ομάδα μας περάσει και από επαναληπτικά τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν επίσης αρνητικά.

Δεδομένων των αρνητικών αποτελεσμάτων των διαγνωστικών εξετάσεων, ο ΑΠΟΕΛ προπονήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Λευκόθεο, ενόψει της αναμέτρησης με την ΕΝΠ, το απόγευμα της Κυριακής (16:00). Ως γνωστό, ο αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος για την Παρασκευή, μετατέθηκε για το απόγευμα του Σαββάτου και εν τέλει για το απόγευμα της Κυριακής.

Μοναδικός στόχος της ομάδας μας, παρά την ψυχολογική κούραση και την γενικότερη ταλαιπωρία των τελευταίων ημερών, δεν είναι άλλος από την πέμπτη σερί νίκη, που θα της δώσει την δυνατότητα να προσπεράσει την ΕΝΠ στον βαθμολογικό πίνακα και να συνεχίσει την αντεπίθεση διαρκείας που ξεκίνησε από το παιχνίδι με την Ομόνοια.  


FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook