Πόλο: Κυπελλούχος Κύπρου 2021 ο ΑΠΟΕΛ

12/07/2021

Η ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών του ΑΠΟΕΛ κέρδισε στον τελικό το Ν.Ο. Αμμοχώστου με 12-5 και στέφθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά Κυπελλούχος.

Μια χρονιά παράξενη, ιδιαίτερα προβληματική για το άθλημα και κουραστική για την αγωνιστική ψυχολογία όλων αυτών των αθλητών που αγαπούν το πόλο και παίζουν απλά και μόνο για τα χρώματα και το σκουφάκι του ΑΠΟΕΛ, κατάφεραν να κατακτήσουν το μοναδικό τίτλο που είχε φέτος το αγωνιστικό πρόγραμμα της υδατοσφαίρισης.

O ΑΠΟΕΛ μετρά τέσσερεις συνεχόμενες κατακτήσεις Κυπέλλου στην εφτάχρονη ιστορία του. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι ο καθρέφτης της σκληρής δουλειάς που γίνεται καθημερινά στο τμήμα.

Οι πολίστες του ΑΠΟΕΛ είναι ερασιτέχνες και παίζουν πόλο γιατί αγαπούν το άθλημα και πορώνονται με το σήμα και το σκουφάκι του ΑΠΟΕΛ. Αυτό είναι το κίνητρό τους και υποκλινόμαστε μπροστά στα όσα έχουν συνεισφέρει και έχουν θυσιάσει για να γράφουμε εμείς περήφανα "ΑΠΟΕΛ - ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΚΥΠΡΟΥ 2021" για 4η συνεχόμενη σεζόν!

Συγχαρητήρια σε όλους τους γαλαζοκίτρινους πολίστες και στους προπονητές μας, οι οποιοί παρά τις δύσκολες συνθήκες, καταφέρνουν να διατηρούν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 6-2, 11-5, 12-5

ΑΠΟΕΛ (Ανδρέας Κυθρεώτης): Βασιλείου Αν., Αλκιβιάδης, Μαρασλής, Χριστοφίδης, Κιαγιάς (1), Μήλας (2), Μελής, Κλεοβούλου (1), Μπουρνάζος (1), Νικολάου (7), Λοίζου, Βασιλείου Κ., Λεμέσιος, Κουταλιανός, Γεωργαλλής.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook