Πλούσιο σαββατοκύριακο με πολλές διακρίσεις

13/04/2022

Πλούσιο ήταν το περασμένο σαββατοκύριακο για τους ποδηλάτες του ΑΠΟΕΛ. Το Σάββατο διεξήχθη ο αγώνας ανάβαση Κλήρου-Φικάρδου ατομικής χρονομέτρησης και την Κυριακή το «Agrokipia road race».

Στον αγώνα του Σαββάτου συμμετείχαν πέντε αθλητές του ΑΠΟΕΛ και διακρίθηκαν οι τέσσερις.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Ψυχής και ο Σάββας Σαββίδης κατέκτησαν την πρώτη θέση στις κατηγορίες master3 και cfamaster1 αντίστοιχα, ενώ ο αρχηγός του τμήματος, Κωνσταντίνος Αντωνίου και ο Κωνσταντίνος Κολοκασίδης τερμάτισαν στην 2 θέση στις διαδρομές master1 και cfamaster2.

Την Κυριακή η ομάδα μας εκπροσωπήθηκε από οκτώ ποδηλάτες και οι έξι εξ αυτών ανέβηκαν στο βάθρο.

Ο Κωνσταντίνος Αντωνίου και ο Κώστας Ψυχής κατέκτησαν την πρώτη θέση στις κατηγορίες master1 και master3 αντίστοιχα.

Ο Κωνσταντίνος Κολοκασιδης και ο Αντώνης Καρατάου τερμάτισαν δεύτεροι στις κατηγορίες cfamaster2 και cfamaster1, ενώ οι Μιχάλης Νικολάου και Πάμπος Χαραλάμπους κατέλαβαν την τρίτη θέση στον αγώνα master1 και master3 αντίστοιχα.

Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση και του Κωνσταντίνου Θυμίδη, ο οποίος κατέκτησε την τέταρτη θέση, χάνοντας το μετάλλιο στο τελικό σπριντ στην κατηγορία men elite.

Συγχαρητήρια επίσης και στους Κυριάκο Λακκοτρύπη και Βάσσο Ανδρέου για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στις κατηγορίες master1 και master3.

Ευχαριστίες στους χορηγούς: M.POUMPOURIS ELECTRICAL CVS BD SWISS CYCLO ACS DIMCO VITABIOTICS PERSKINDOL EYESPOT GARMIN HONDA MARINE WINMASTERS DELORBIS MAVROUDIS TYRES VIOLARIS DIGITAL WORKS MAOURIS

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook