Πειστικός και στο σωστό δρόμο

30/12/2020

Καταφέρνοντας στην παρθενική της εμφάνιση στο πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας να μαζέψει μέχρι στιγμής επτά βαθμούς, η ομάδα χειροσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ αποχαιρετά το 2020 και ετοιμάζεται να εισέλθει στο 2021, έχοντας πείσει άπαντες με τις εμφανίσεις της πως είναι ικανή να υλοποιήσει τον μεγάλο της στόχο που δεν είναι άλλος από την είσοδο στην τετράδα και η αποφυγή των play-out.

Η ομάδα μας πέτυχε έως τώρα τρεις νίκες. Οι δύο νίκες επιτεύχθηκαν πάνω στο Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς, ενώ η άλλη μία πάνω στον Προοδευτικό Πάφου, με τον οποίο μετρά και μια ισοπαλία (σ.σ. εκτός έδρας) κατά την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο χειροσφαιρικός ΑΠΟΕΛ, υπό την καθοδήγηση του προπονητή του Αντρέα Σοφοκλέους, δείχνει μια ομάδα… καταδικασμένη να πετύχει, με την αισιοδοξία για ανάλογη και ακόμη καλύτερη πορεία εντός του 2021 να είναι όχι απλώς διάχυτη, αλλά και πέρα για πέρα βάσιμη, βάσει της εικόνας που παρουσίασε μέχρι σήμερα στα παιχνίδια της.  

Στον τελευταίο του αγώνα για το 2020 πάντως, στις 12 Δεκεμβρίου, ο ΑΠΟΕΛ δεν εμφανίστηκε με το καλό αγωνιστικό πρόσωπο το οποίο μας συνήθισε, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με 15-24. Ωστόσο, η ομάδα μας έχει συνολικά αποδείξει πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο και ότι διαθέτει όλα τα φόντα για επίτευξη των στόχων της με την επιστροφή της στο γήπεδο μέσα στο 2021.

Σημειώνεται πως αγώνας με την Ανόρθωση, που ήταν προγραμματισμένος για το Σαββατοκύριακο 19/20 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας της Αμμοχώστου και εκκρεμεί ο ορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής του.
 


FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook