Παρουσίαση του ΑΠΟΕΛ Summer School 2015

18/06/2015

Ο ΑΠΟΕΛ μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε την περσινή σεζόν, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά φέτος το Καλοκαιρινό Σχολείο με στόχο την απασχόληση και εκπαίδευση των παιδιών σε διάφορα αθλήματα και δραστηριότητες. 

Είναι μια εξαιρετική προσπάθεια η οποία ξεκίνησε πέρσι και συνεχίζεται και φέτος με πολλές καινοτομίες και παράλληλα οφέλη προς τον ΑΠΟΕΛ και τα παιδιά μας. Το σκεπτικό της διεξαγωγής του καλοκαιρινού σχολείου του ΑΠΟΕΛ είναι να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά μας να ασχοληθούν, με κάποιο άθλημα που τα ενδιαφέρει, απερίσπαστα πλέον από τις σχολικές τους υποχρεώσεις και με τη συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση των προπονητών των Ακαδημιών του ΑΠΟΕΛ. 

Το καλοκαιρινό σχολειό θα λειτουργήσει και φέτος στις εγκαταστάσεις της ελληνικής Σχολής Πασκάλ στην Ανθούπολη, ενώ θα παρέχεται μεταφορικό μέσο σε όσους γονείς επιθυμούν για παραλαβή και παράδοση των παιδιών τους από προκαθορισμένους χώρους. 

Το Καλοκαιρινό Σχολείο διαθέτει μια ομάδα από καταξιωμένους εκπαιδευτικούς και προπονητές οι οποίοι προέρχονται από τα διάφορα αθλητικά τμήματα του ΑΠΟΕΛ. Διευθύντρια του σχολείου θα είναι και φέτος η κα Παυλίνα Χαραλαμπίδου, Συνεργάτης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. B.A στις Επιστήμες της Αγωγής, Β.Α. στην Ψυχολογία, MSc στις Ερευνητικές Μεθόδους στην Ψυχολογία   Οι δραστηριότητες του σχολείου θα ξεκινήσουν στις 22/06 και θα ολοκληρωθούν την 31/07. Οι ώρες απασχόλησης των παιδιών θα είναι 08:30-15:00. 

Το σχολείο θα λειτουργήσει σε εβδομαδιαία βάση και τα κλιμάκια των παιδιών θα καθοριστούν ανάλογα με το άθλημα που θα επιλέξουν, την ηλικία και το επίπεδο τους.   Το οικονομικό κόστος ανά βδομάδα έχει οριστεί στα 90 ευρώ ανά παιδί και συμπεριλαμβάνει τα δίδακτρα του σχολείου και δύο ολοκληρωμένα γεύματα (πρόγευμα και μεσημεριανό). 

Παιδιά που είναι αδέρφια θα έχουν έκπτωση 20% στο δεύτερο παιδί.   Όσα παιδιά δηλώσουν συμμετοχή και για τις 6 εβδομάδες του σχολείου θα λάβουν έκπτωση 50% την τελευταία εβδομάδα. Ελάχιστη χρονική περίοδος συμμετοχής στο σχολείο είναι 2 βδομάδες. 

Το σχολείο διαθέτει μεταφορικό μέσο με συνοδό που θα παραλαμβάνει τα παιδιά από διάφορα σημεία της Λευκωσίας. Το εβδομαδιαίο κόστος μεταφοράς ανα παιδί είναι 18 ευρώ. 

Τα βασικά αθλήματα επιλογής είναι: Ποδόσφαιρο, Καλαθόσφαιρα, Κολύμβηση και Χορός. 

Οι υπόλοιπες δραστηριότητες απασχόλησης των παιδιών συμπεριλαμβάνουν:   Ναυαγοσωστική, Τοξοβολία, Μουσική, Ζωγραφική/Τέχνη , Πρώτες Βοήθειες, Μετεωρολογία/Αναγνώριση καιρού, Σκαπανική, Αθλητική Διατροφή, Μουσική/Διδασκαλία μουσικών οργάνων.

 Το Καλοκαιρινό Σχολείο επίσης διοργανώνει αρκετές εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδρομές, επισκέψεις και εκδηλώσεις κατά την διάρκεια της λειτουργίας του. 

Την συμπληρωμένη αίτηση μπορείτε να παραδώσετε στους προπονητές των ακαδημιών και στο OrangeShop. Προκαταβολή 2 εβδομάδες: €180 χωρίς μεταφορικό,€216 με μεταφορικό 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 96 260 487.

Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να ζήσουν μια μοναδική γαλαζοκίτρινη εμπειρία μέσα από ένα εξαιρετικό πρόγραμμα απασχόλησης που οργανώνει με πολύ ενθουσιασμό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΑΠΟΕΛ. 

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook