Παρουσίαση χορηγικής συνεργασίας με winmasters

16/12/2021

Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ και η διεθνής gaming πλατφόρμα winmasters ανακοίνωσαν σήμερα την συνεργασία τους σε ένα δημοσιογραφικό γεύμα που παρέθεσαν για τους αθλητές του Σωματείου καθώς και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Η winmasters είναι ο νέος Επίσημος Χορηγός του Σωματείου ΑΠΟΕΛ και θα βρίσκεται δίπλα στο Σωματείο ΑΠΟΕΛ τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Μέσω της χορηγικής συμφωνίας, το Σωματείο ΑΠΟΕΛ αποκτά έναν ισχυρό συμπαίκτη που θα στηρίξει έμπρακτα τον αγώνα του να πρωταγωνιστήσει ξανά στα αθλητικά τμήματα που συμμετέχει. Βασικός πρωταγωνιστής σε αυτή την προσπάθεια είναι η ομάδα καλαθόσφαιρας του ΑΠΟΕΛ, η οποία προβάλει στις αγωνιστικές της εμφανίσεις το λογότυπο της winmasters καθώς και ο αγωνιστικός χώρος του Λευκοθέου σταδίου, έδρα της ομάδας.

Πέραν του καλαθοσφαιρικού τμήματος η winmasters εδώ και μερικά χρόνια στηρίζει τα αγωνιστικά τμήματα ποδηλασίας, υδατοσφαίρισης καθώς και το τμήμα δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

Με αφορμή τη νέα συνεργασία, ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου κ. Πάρης Σπανός δήλωσε:

«Ο ΑΠΟΕΛ διανύει φέτος τα 95 χρόνια μακρόχρονης και περήφανης ιστορίας του με εκατοντάδες ενεργούς αθλητές στα τμήματά του και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με μία εταιρεία όπως η winmasters, η οποία θα στηρίξει τις προσπάθειές μας σε μια ιδιαίτερα  δύσκολη εποχή για όλο τον αθλητισμό. Ως Αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, θέλω να την καλωσορίσω και να ευχηθώ να υπάρχει μία επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ μας, και η αγωνιστική χρονιά την οποία διανύουμε να φέρει επιτυχίες στο Σωματείο μας».

Από την πλευρά του Διευθύνων Σύμβουλος της winmasters κ. Θωμάς Τζόκας σχολίασε: «Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά για την συνεργασία μας με έναν τόσο μεγάλο και ιστορικό Σωματείο της Κύπρου όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ. Είναι ένας τίτλος τιμής για τη winmasters να είναι Επίσημος Χορηγός του ΑΠΟΕΛ στον οποίο και θα ανταποκριθούμε με συνέπεια. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχουν προκύψει από την πανδημία στον αθλητισμό. Στη winmasters παραμένουμε συνεπείς στη δέσμευσή μας να στηρίζουμε έμπρακτα τον αθλητισμό και θεωρούμε καθήκον μας να συμβάλουμε με τον δικό μας τρόπο στο να καταφέρει ο ΑΠΟΕΛ να πετύχει τους στόχους του την φετινή χρονιά.  Η χορηγική συνεργασία με έναν κορυφαίο αθλητικό οργανισμό, όπως ο ΑΠΟΕΛ, μας δίνει μια επιπλέον ώθηση για να καθιερωθούμε στην κυπριακή αγορά και να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα».

Σχετικά με τη winmasters

H winmasters είναι ένα διεθνές online gaming brand που δημιουργήθηκε από μια ομάδα ειδικών με μακρά εμπειρία στον χώρο των τυχερών παιχνιδιών, με στόχο να καθιερωθεί ως ένας κορυφαίος πάροχος online gaming στις Ευρωπαϊκές Αγορές. Εστιάζοντας κυρίως στην καινοτόμο τεχνολογία τυχερών παιχνιδιών, την υπεροχή στην ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και την αδειοδότηση σε ρυθμισμένες αγορές, η winmasters δραστηριοποιείται στην Ελλάδα (βάσει του αρ.50§12 N.4002/2011), στη Ρουμανία, στη Μάλτα και  στην Κύπρο και στόχος της είναι η λειτουργία σε ακόμα δύο αγορές της  Ευρώπης το προσεχές διάστημα.

"Η εταιρεία WM Interactive Limited κατέχει άδεια Κλάσης Β από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων".

"Πληροφορίες για Υπεύθυνο Στοιχηματισμό μπορείτε να λάβετε από την ιστοσελίδα www.responsiblegaming.gov.cy

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook