Πανίσχυρος στο κέντρο με Χρυσοστόμου!

05/07/2022

Το πετοσφαιρικό τμήμα του σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την επιστροφή του διεθνή κεντρικού Γιώργου Χρυσοστόμου.

Ο ύψους 1,97 Χρυσοστόμου ανδρώθηκε στην ομάδα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου στην οποία αγωνίστηκε μέχρι και το 2016. Την περίοδο 2016-17 με τον Παφιακό κατέκτησε το κύπελλο και ήταν φιναλίστ πρωταθλήματος. Τη τριετία 2017-2020 ήταν ξανά στην ομάδα μας φτάνοντας στο τελικό κυπέλλου του 2018 και τη τρίτη θέση στο πρωτάθλημα του 2019. Τη περίοδο 2020-21 έφτασε μέχρι τον τελικό κυπέλλου με την ΕΝΠ, ενώ πέρυσι ήταν και πάλι στο τελικό των πλέι οφ αγωνιζόμενος στον Παφιακό.

Ο γενικός γραμματέας του Σωματείου και επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνων Σεβέρης δήλωσε: « Με τον Γιώργο έκλεισαν με τον ιδανικότερο τρόπο οι θέσεις των κεντρικών και μας καθιστούν πανίσχυρους στη εν λόγω θέση.  Ο Γιώργος έδειξε όλα αυτά τα χρόνια πως είναι νικητής και παίκτης πρωταθλητισμού, ενώ η ηγετική του φυσιογνωμία θα δώσει άλλη δυναμική στην ομάδα.»

Με τη σειρά του ο Γιώργος Χρυσοστόμου ανέφερε: « Επιστρέφω στον ΑΠΟΕΛ για τον Ζήνωνα Σεβέρη. Είχα αρκετές προτάσεις, σκεφτόμουν ακόμη και την απόσυρση μου. Επιπρόσθετα στον ΑΠΟΕΛ επιστρέφω για συγκρεκριμένους φίλους στη κερκίδα. Επιπλέον θέλω να πετυχώ τους στόχους που δεν επιτεύχθησαν στη προηγούμενη μου θητεία. Επιστρέφω για τον τελευταίο μου «χορό»

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook