Πανέτοιμη για το 3-Peat και την Ευρώπη η ομάδα Φούτσαλ!

25/06/2015

Ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο προγραμματισμός της ομάδας φούτσαλ του Σωματείου μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η τεχνική ηγεσία σε συνεργασία πάντα με την διοίκηση έκλεισαν όλες τις εκκρεμότητες που αφορούσαν το ρόστερ της ομάδας μας και πλέον άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Οι Γιώργος Αλεξίου, Χρίστος Χριστοδούλου, Χρίστος Ιακώβου, Άθως Ευρυπίδου, Χριστόφορος Κόνιαλης, Κωνσταντίνος Κουλουμπρής και Χρίστος Στυλιανού ανανέωσαν τα συμβόλαια τους ενώ το ίδιο έγινε και με τους 4 ξένους που είχε η ομάδα μας τους Leo, Johny, Victor Diego και Rodolfo Andrioly.

Παράλληλα έγιναν 4 νέες προσθήκες στο ρόστερ αφού αποκτήθηκαν οι Βάσος Κυπριανού από τον Αραράτ για την θέση του τερματοφύλακα, Στέφανος Ιωάννου και Θωμάς Γεωργίου από τον Εθνικό Λατσιών και ο Σταύρος Χριστοδούλου από την Ελπίδα Αστρομερίτη.

Από την ομάδα αποχώρησαν στα μέσα της χρονιάς οι Γιώργος Τουμαζής και Κυριάκος Λειβαδιώτης ενώ με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου οι Σάββας Ομήρου, Άνθος Λαζάρου και Γιώργος Χριστοφή.

Μεγάλος στόχος του τμήματος είναι το 3ο συνεχόμενο νταμπλ αλλά και η καλή πορεία στην Ευρώπη που ισοδυναμεί με είσοδο στο Elite Round (16 καλύτερες ομάδες) του UEFA Futsal Cup.

Όσον αφορά την κλήρωση της διοργάνωσης είναι ορισμένη για την Παρασκευή 2 Ιουλίου (Νιόν) με την ομάδα μας να περιμένει την τελική απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας εάν θα συμμετάσχει απευθείας στο Main Round  ή αν θα ξεκινήσει και φέτος από τα Προκριματικά του θεσμού.

Αναλυτικά το φετινό ρόστερ:

Αρ.Φ.    Ονοματεπώνυμο

1.            Άθως Ευρυπίδου (Τερματοφύλακας)

2.            Θωμάς Γεωργίου

3.            Στέφανος Ιωάννου

6.            Γιώργος Αλεξίου (Αρχηγός)

7.            Χρίστος Στυλιανού

8.            Χρίστος Χριστοδούλου

9.            Leo

10.          Χρίστος Ιακώβου

11.          Victor Diego

12.          Jonathan Carrasco (Johny)

13.          Σταύρος Χριστοδούλου

14.          Ανδρέας Πλατής

15.          Βάσος Κυπριανού (Τερματοφύλακας)

16.          Χριστόφορος Κονιάλης (Τερματοφύλακας)

19.          Rodolfo Andrioly

20.          Κωνσταντίνος Κουλουμπρής

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook