Οδηγός η εμφάνιση με Παρνασσό

10/01/2021

Μετά από μια μακρά περίοδο αγωνιστικής απραξίας, καθότι αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 12 του περασμένου Δεκέμβρη, ο χειροσφαιρικός ΑΠΟΕΛ επιστρέφει απόψε στη δράση-στο πρώτο του παιχνίδι για το 2021- αντιμετωπίζοντας στις 19:00 την Ανόρθωση, εκτός έδρας.

Πρόκειται για αγώνα που εντάσσεται στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο οποίος είχε αναβληθεί λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Ανόρθωσης.

Η ομάδα μας αποχαιρέτησε το 2020 μετρώντας επτά βαθμούς στο ενεργητικό της και ευρισκόμενη στην 4η θέση της βαθμολογίας, δείχνοντας με τις εμφανίσεις και τη βαθμολογική της συγκομιδή, ικανή να υλοποιήσει τον μεγάλο της στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος, ο ΑΠΟΕΛ σαφώς και φέρει την ετικέτα του αουτσάιντερ. Ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να εμφανιστεί ανταγωνιστική και να επιδιώξει την μεγάλη έκπληξη, έχοντας ως οδηγό την εμφάνιση που πραγματοποίησε περί τα τέλη του περασμένου Νοέμβρη απέναντι στον Παρνασσό Στρόβολου. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, απέναντι σε έναν επίσης ανώτερο αντίπαλο, ο ΑΠΟΕΛ είχε εξαιρετική παρουσία και έφθασε πολύ κοντά σε μια τεραστίων διαστάσεων νίκη, δεχόμενη την ήττα στις λεπτομέρειες με μόλις ένα τέρμα διαφορά(25-24).  

Στον αγώνα του πρώτου γύρου απέναντι στην Ανόρθωση, η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 22-32.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook