Να διευρύνει το νικηφόρο σερί…

05/03/2021

Να προσθέσει άλλη μια νίκη, δίνοντας συνέχεια στο νικηφόρο σερί του και διατηρώντας την πρωτιά του ομίλου θα επιδιώξει απόψε(20:00) ο πετοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ, ο οποίος για την τρίτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος επιστρέφει στο Λευκόθεο(σ.σ. έπειτα από τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας επιτυχίες) και υποδέχεται την ουραγό της βαθμολογίας, ΑΕΚ Καραβά.

Η ομάδα μας, προέρχεται από πέντε συνεχόμενους νικηφόρους αγώνες στο πρωτάθλημα(σ.σ. μετρώντας έξι νίκες σε επτά παιχνίδια περιλαμβανομένων και εκείνων του κυπέλλου). Την προηγούμενη αγωνιστική, ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας στη Λεμεσό με 0-3, αποτέλεσμα που του έδωσε τη δυνατότητα να προσπεράσει την ομάδα της Αμμοχώστου και να βρεθεί στην πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου.

Στόχος της ομάδας μας είναι η παραμονή της στην πρώτη θέση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, μέσα από τη διεύρυνση του νικηφόρου σερί που τρέχει από τα τέλη Ιανουαρίου και μέσα από την επίτευξη μόνο νικών μέχρι την ολοκλήρωση των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.   

Από την άλλη, η ΑΕΚ Καραβά έχει ήδη αποχαιρετήσει και μαθηματικά την πρώτη κατηγορία μετά από 17 χρόνια. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως θα έρθει στη Λευκωσία για να παραδοθεί και ότι δεν θα αγωνιστεί για την «τιμή των όπλων».

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook