Μεγάλη εμφάνιση και επιβεβαίωση δυνατοτήτων

28/11/2020

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, η ομάδα χειροσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ κοίταξε στα μάτια τον Παρνασσό Στροβόλου και παραλίγο να πετύχει ένα τεράστιο διπλό, που χάθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες, στον αγώνα ο οποίος άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος το απόγευμα του Σαββάτου.

Ένας ψυχωμένος, μαχητικός και άκρως ανταγωνιστικός ΑΠΟΕΛ, πάλεψε τον αγώνα μέχρι και την τελευταία φάση, έβαλε πολύ δύσκολα στην ομάδα του Στροβόλου, για να γνωρίσει τελικά την ήττα με ένα τέρμα διαφορά, 25-24 (σ.σ. σκορ ημιχρόνου 16-11).

Παρά την ήττα, η εμφάνιση και γενικότερα η παρουσία της ομάδας μας ανεβάζει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία και επιβεβαιώνει πως ο χειροσφαιρικός ΑΠΟΕΛ… μόνο καλά μπορεί να πάει.

Πρώτος σκόρερ για τον ΑΠΟΕΛ στο σημερινό παιχνίδι ο Κυριάκος Γεωργίου, ο οποίος σημείωσε 7 τέρματα. Τα υπόλοιπα τέρματα της ομάδας πετύχαν οι: Νικόλας Γεωργίου(5), Κωνσταντίνος Αντωνιάδης (4), Χρίστος Γεωργίου (3), Γιώργος Κολοκοτρώνης (2) Μιχάλης Λύρας (1), Αλέξανδρος Λεμέσιος (1), Sigi Sigurdanson (1).

H ομάδα μας βλέπει πλέον το εντός έδρας κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στο Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς. Πρόκειται για αγώνα όπου μοναδικό ζητούμενο για την ομάδα μας είναι η νίκη, η οποία θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων της για την φετινή χρονιά. Δηλαδή, για είσοδο στην τετράδα και αποφυγή των play-out.


FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook