Με επιστροφές και νέο πρόσωπο στο «αιώνιο»!

17/12/2021

Μετά απο έναν πολύ δύσκολο έναμησι μήνα, όπου η ομάδα μας ταλαιπωρείτο εβδομαδιαιώς με σοβάρα προβλήματα τραυματισμών των ξένων παικτών, φαίνεται πως η μπόρα έχει καταλαγιάσει.

Επόμενο εμπόδιο, η αλάνθαστη εδώ και δύο χρόνια σε πρωτάθλημα και κύπελλο και πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ομόνοια. Η ομάδα μας μετά τις νίκες επι της Ένωσης και της ΑΕΚ, οι οποίες προήλθαν έπειτα από τέραστια ψυχικά αποθέματα, αφού και στους δύο αγώνες αγωνιστήκαμε, είτε με έναν είτε -σε κάποια σημεία- με κανένα ξένο πετοσφαιριστή, έδωσαν βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα.

Σαφώς και στους εναπομείναντες 6 αγώνες της κανονικής περιόδου ο ΑΠΟΕΛ καλείται να παρουσιάστει έτοιμος και να κάνει αρκετές νίκες προκειμένου να μπεί στα πλεί οφ από την καλύτερη δυνατή βαθμολογική θέση και να παίξει τα ρέστα του, στο καυτό δίμηνο Φεβρουαρίου- Μαρτίου, όπου θα κριθεί όλη η χρονιά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο πασαδόρος μας Γιάνις Γιάνσονς βγήκε από την καραντίνα, ο Βάναγκς νιώθει καλύτερα (δεν είναι 100% έτοιμος), ενώ η απογοήτευση της χρονιάς Μπρούνο Ρομανούτι που ταλαιπωρείτο με πρόβλημα στον ώμο απο την πρώτη αγώνιστικη, αντικαταστάθηκε από τον 26χρονο Σέρβο διαγώνιο, Λαζάρ Ντότις.

* Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Cablenet sports 3, ch 503. 

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook