Με το δεξί στη νέα σαιζόν οι ποδηλάτες μας

19/04/2021

Πολύ καλό ξεκίνημα έκανε η ποδηλατική ομάδα του ΑΠΟΕΛ στη νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκίνησε την Κυριακή 18 Απριλίου 2021. Οι πέντε από τους εννέα αθλητές που έλαβαν μέρος στον πρώτο αγώνα κυπέλλου που έγινε στο χωριό Φικάρδου, διακρίθηκαν και ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά.

Συγκεκριμένα ο Ian Evans και ο αρχηγός του τμήματος Κωνσταντίνος Αντωνίου, μετά από μεγάλη προσπάθεια και πολύ καλή διαδρομή, κατέκτησαν την 1η και την 3η θέση στην κατηγορία Master 1.

Στην κατηγορία Master 3 οι Πολύβιος Γρηγοριάδης και Κώστας Ψυσσιής τερμάτισαν έκαναν το 1-2, ενώ ο Σάββας Σαββίδης τερμάτισε δεύτερος στην κατηγορία CFA Men.

Δυστυχώς η λανθασμένη απόφαση μετά τον αγώνα από τη διοργανώτρια ομάδα, την Ομόνοια, για απονομή των μεταλλίων 40 περίπου λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα, δεν επέτρεψε στους αθλητές του ΑΠΟΕΛ να παρευρεθούν και να φωτογραφηθούν στα βάθρα.

Η παρεξήγηση λύθηκε και ευελπιστούμε να μην συμβεί ξανά προκειμένου οι αθλητές να απολαμβάνουν τη χαρά των προσπαθειών και των κόπων τους.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook