Με απόλυτη επιτυχία ο αγώνας που διοργάνωσε ο ΑΠΟΕΛ

02/06/2022

Τέσσερεις από τους πέντε αθλητές του ΑΠΟΕΛ, διακρίθηκαν στον αγωνα "FTERIKOUDI SCOTT XCO" που έλαβε χώρα στο χωριό Φτερικουδι, το περασμένο Σάββατο, 28 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος της ομάδας, Μιχάλης Πουμπουρής και ο Βάσσος Ανδρέου, τερμάτισαν πρώτοι στις κατηγορίες CFAMASTER2 και MASTER3 αντίστοιχα.

Ο Κυριάκος Λακκοτρύπης και ο Μιχάλης Νικολάου κατέκτησαν τη 2η και την 3η θέση στην κατηγορία MASTER1.

Άτυχος της παρέας στάθηκε ο Χαρίτος Ψύλλου, ο οποίος ενώ διεκδικουσε διάκριση, έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί - ευτυχώς ελαφρά και να σταματήσει.

Έγινε θεσμός

Ο τρίτος κατά σειρά αγώνας ορεινής ποδηλασίας FTERIKOUDI SCOTT XCO αποτελεί πλέον θεσμό και είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Πατήρ Ανδρέα και Θέκλας Πουμπουρή, γονείς του υπεύθυνου του τμήματός Ποδηλασιάς Μιχάλη Πουμπουρη. Ο αγώνας ήταν και φέτος στο  ενταγμένος στο επίσημο πρόγραμμα της κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και στόχος είναι να καθιερωθεί και τα επόμενα χρόνια.
 
Ο αγώνας θα ήταν δύσκολο να διεξάχθει χωρίς τη βοήθεια του κοινοτάρχη και του κοινοτικού συμβουλίου Φτερικουδίου, της Αστυνομίας Κύπρου, του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, αλλά και των πολλών χορηγών του αγωνα  που στήριξαν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

Το τμήμα ποδηλασίας ΑΠΟΕΛ θέλει επίσης να ευχαριστήσει την αγωνοδίκο επιτροπή για τον ωραίο και ασφαλές αγώνα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο μεγάλο χορηγό του αγώνα και του τμήματος, κατάστημα Cyclo, τα ακουστικά κέντρα Κύπρου τα οποία ήταν χορηγός των επάθλων για τους νικητές , την εταιρεία CVS CONSTRUCTION, το Ratio cycling club, την  εταιρεία George Petrou Ltd, την εταιρεία KARMI CYPRUS, την εταιρεία Θεοπίστη, το περίπτερο Convinces για την χορηγία των ποτών και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο ώστε να διεξαχθεί με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας.

Ευχαριστίες στους χορηγούς: M.POUMPOURIS ELECTRICAL CVS BD SWISS CYCLO ACS DIMCO VITABIOTICS PERSKINDOL EYESPOT GARMIN HONDA MARINE WINMASTERS DELORBIS MAVROUDIS TYRES VIOLARIS DIGITAL WORKS MAOURIS

* ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ INSTAGRAM ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook