Κόντρα σε Παραλίμνι και…τραυματισμούς

12/01/2021

Έχοντας να διαχειριστεί τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν, όπως σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ο καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ ταξιδεύει σήμερα στο Παραλίμνι για να αντιμετωπίσει την ΕΝΠ(18:00 μ.μ.), σε αγώνα για την 17η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League.

Η ομάδα μας προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον ΑΠΟΠ στην Πάφο, και ενώ ο αγώνας της 16ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ που ήταν προγραμματισμένος για την περασμένη Κυριακή, αναβλήθηκε και αναμένεται ο καθορισμός νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του.

Το σημερινό παιχνίδι απέναντι στην ΕΝΠ θεωρείται κομβικής σημασίας για τον ΑΠΟΕΛ σε ό,τι αφορά την προσπάθεια που καταβάλλει για παρουσία του στην ημιτελική φάση των play offs. Η ομάδα μας, ευρισκόμενη στη πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, θέλει να περάσει με νίκη από το Παραλίμνι, ώστε να πλησιάσει και να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από την τοπική Ένωση, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

Πιθανό νικηφόρο αποτέλεσμα σήμερα, και ενώ θα απομένουν για τον ΑΠΟΕΛ άλλοι δύο αγώνες για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στην κανονική περίοδο(σ.σ. με Απόλλωνα την ερχόμενη Κυριακή για την 18η αγωνιστική και το αναβληθέν παιχνίδι με την ΑΕΛ), θα δώσει στην ομάδα μας τη δυνατότητα να εισέλθει στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος με τις καλύτερες υπό τις περιστάσεις προοπτικές, ώστε κατά τη διάρκειά της να διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδό της στην τετράδα και τη συμμετοχή της στα play off.       

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook