Κλέβει εντυπώσεις, θέλει την ουσία

30/12/2020

Σε μια αγωνιστικά ομιλούντες μεταβατική σαιζόν, κατά την οποία επήλθε ηλικιακή ανανέωση του ρόστερ σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό, ο πετοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το 2020 και να εισέλθει στο 2021 έχοντας μπροστά του τον στόχο, όσο δύσκολος και αν φαντάζει, της εισόδου στην πεντάδα σε συνάρτηση με την αποφυγή οποιωνδήποτε δυσάρεστων περιπετειών.

Ο ΑΠΟΕΛ μέτρα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα δύο νίκες και οκτώ ήττες, με πολλά παιχνίδια πάντως να χάνονται στις λεπτομέρειες και ουσιαστικά να κρίνονται στην απειρία που ως νεανικό σύνολο το οποίο είναι, χαρακτηρίζει φέτος την ομάδα μας.    

Παρά την από βαθμολογικής άποψης ομολογουμένως όχι ικανοποιητική συγκομιδή, ο ΑΠΟΕΛ εμφανίστηκε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που έδωσε από την έναρξη του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα αρκούντως ανταγωνιστικός και έδειξε στο γήπεδο πως είναι ομάδα με πλούσιο ταλέντο στις τάξεις της.

Ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ με την επανέναρξη των αγωνιστικών του  υποχρεώσεων το 2021(σ.σ. την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου εκτός έδρας με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα), πέραν από τις εντυπώσεις να αρχίσει να παίρνει και την ουσία, δηλαδή τις νίκες εκείνες που θα του επιτρέψουν να διεκδικήσει με αξιώσεις τους στόχους του.

Άλλωστε, το επιχειρούμενο κτίσιμο της ομάδας για τα χρόνια που έρχονται περνά εκ των πραγμάτων και από την παρούσα αγωνιστική περίοδο, αφού η υλοποίηση των φετινών στόχων θα διευκολύνει εκ των πραγμάτων σε μεγάλο βαθμό και την υλοποίηση του μεσοπρόθεσμού, αλλά και μακροπρόθεσμου πλάνου που έχει τεθεί.

Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε το εν εξελίξει πρωτάθλημα με τον ελλαδίτη τεχνικό Γιάννη Λάιο στον πάγκο του, η συνεργασία με τον οποίο διακόπηκε ωστόσο περί τα τέλη του περασμένου Νοέμβρη. Τον κ. Λάιο διαδέχθηκε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας ο Χριστόφορος Χαραλάμπους, δηλώνοντας με την ανάληψη των καθηκόντων του:

«Πρωταρχικός μας στόχος είναι η συγκομιδή βαθμών στις επόμενες αγωνιστικές, η οποία είναι αναγκαία. Για τον σκοπό αυτό έχουμε ήδη σηκώσει τα μανίκια και εργαζόμαστε σκληρά. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα στην προσπάθειά της να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει».

Στον τελευταίο του αγώνα για το 2020, στις 18 Δεκεμβρίου, ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε από την Ανόρθωση με 0-3.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook