Φινάλε με γλυκόπικρη γεύση

25/03/2021

Μια χρονιά η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μεταβατική και με αρκετές ιδιαιτερότητες φθάνει απόψε για τον πετοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ στο τέλος της, αφήνοντας γλυκόπικρη γεύση.  

Η ομάδα μας ολοκληρώνει τις φετινές της υποχρεώσεις, σε μια σαιζόν κατά την οποία επιδίωξε και πέτυχε την ανανέωσή της, με την ένταξη αρκετών νεαρών πετοσφαιριστών στις τάξεις της.

Η ανανέωση αυτή ωστόσο είχε αναπόφευκτα και το αναμενόμενο τίμημά της, αφού κυρίως λόγω απειρίας χάθηκαν στον πρώτο γύρο-και στις λεπτομέρειες- παιχνίδια, τα οποία ο ΑΠΟΕΛ κάλλιστα θα μπορούσε να είχε κερδίσει.

Ήταν απώλειες που ουσιαστικά στέρησαν από την ομάδα μας την παρουσία της στο πρώτο γκρουπ και ένα πολύ καλύτερο βαθμολογικό πλασάρισμα, καθότι ο ΑΠΟΕΛ απέδειξε στην εξέλιξη του πρωταθλήματος τις μεγάλες του δυνατότητες και την ικανότητά του να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο.  

Στην αποψινή βαθμολογικά αδιάφορη αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής, η ομάδα μας υποδέχεται στο Λευκόθεο την Ολυμπιάδα Φρενάρους, η οποία μαζί με την ΑΕΚ Καραβά έχει ήδη αποχαιρετήσει την πρώτη κατηγορία.

Στόχος του ΑΠΟΕΛ στο σημερινό παιχνίδι, στις 20:00, να πετύχει την ένατη συνεχόμενη νίκη του και να κλείσει αήττητο και με το απόλυτο των βαθμών την πορεία του στον όμιλο, του οποίου ούτως ή άλλως εξασφάλισε την πρώτη θέση.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook