Επίτιμα μέλη του Σωματείου τα παιδιά του Ian Moοres

26/09/2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου αποφάσισε ομόφωνα να ανακηρύξει επίτιμα μέλη του ΑΠΟΕΛ τα παιδιά του θρυλικού ποδοσφαιριστή Ian Moοres, τον Richie και τον Michael.

Την ύψιστη τιμή για έναν ΑΠΟΕΛίστα απέμεινε ο πρόεδρος του Σωματείου Χριστόφορος Ποταμίτης σε μια λιτή εκδήλωση που έγινε –σε συνεργασία με την εταιρεία- ανήμερα του αγώνα με την Tottenham και ήταν αφιερωμένη στον αείμνηστο Άγγλο ποδοσφαιριστή.

Οι δικοί μας, οι Richie και Michael Moores, ανταπέδωσαν εμπράκτως την αγάπη και την εκτίμηση τους προς τον ΑΠΟΕΛ. Προμηθεύτηκαν το Super Season Ticket και άλλα συλλεκτικά προϊόντα του Θρύλου.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Richie Moores είναι ποδηλάτης του ΑΠΟΕΛ και τον ερχόμενο Μάρτιο θα εκπροσωπήσει το Σωματείο μας σε παγκόσμιους αγώνες!

Λατρεύτηκε από τον κόσμο
Ο «ξανθός άγγελος» γεννήθηκε στις 05 Οκτωβρίου του 1954 και απεβίωσε στις 13 Ιανουαρίου του 1998 σε ηλικία 43 χρονών.

Το καλοκαίρι του 1983 ήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ και αποχώρησε το 1988. Τίμησε τη φανέλα του Θρύλου σε 5 αγωνιστικές περιόδου, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στην καριέρα του.

Ο Moores σημείωσε 66 τέρματα σε 154 αγώνες και πανηγύρισε πρωτάθλημα, κύπελλο και ασπίδα με την αγαπημένη του ομάδα. Τα αισθήματα ήταν αμοιβαία. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ λάτρεψε τον Άγγλο επιθετικό και μέχρι σήμερα τον συγκαταλέγει στη λίστα με τους πιο ξεχωριστούς ποδοσφαιριστές που τίμησε τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Stoke City το 1974 και 2 χρόνια μετά πήρε μεταγραφή στην Tottenham Hotspur. Ακολούθως αγωνίστηκε (κατά σειρά) Wester Suburbs, Leyton Orient, Bolton Wanderers, Barnsley, ΑΠΟΕΛ, Tamworth και Landskrona, ενώ είχε 2 συμμετοχές με την Εθνική Αγγλίας Κ23.


FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook