Επιστροφή στην δράση…

28/11/2020

Επιστροφή στη δράση για την ομάδα χειροσφαίρισης του Σωματείου μας, η οποία μετά τη διακοπή τριών εβδομάδων στο πρωτάθλημα, ανοίγει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής αγωνιζόμενη εκτός έδρας απέναντι στον Παρνασσό Στροβόλου.

Ο απογευματινός αγώνας(16:30) είναι ασφαλώς εξαιρετικά υψηλού βαθμού δυσκολίας για τον ΑΠΟΕΛ, καθότι καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα που προέρχεται από μια μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία(σ.σ. πρόκριση επί της Raimond Sassari), αλλά και που ευρισκόμενη στο -3 από την κορυφή, θέλει τη νίκη, ώστε να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Ανόρθωση.

Από την πλευρά της η ομάδα μας προέρχεται από τη νίκη που πέτυχε πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος απέναντι στον Προοδευτικό Πάφου, η οποία αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθειά της για είσοδο στην τετράδα και αποφυγή των play-out. Ωστόσο, στο σημερινό παιχνίδι σαφώς και είναι το αουτσάιντερ, χωρίς βεβαίως αυτό να σημαίνει πως δεν θα διεκδικήσει τις δικές της πιθανότητες κόντρα στον Παρνασσό και στα…προγνωστικά.

Εξέχουσας σημασίας για τον ΑΠΟΕΛ αγώνας πάντως, είναι αυτός της επόμενης αγωνιστικής, οπόταν και υποδέχεται στο κοινοτικό του Αγίου Δομετίου το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς. Πρόκειται ουσιαστικά για παιχνίδι… τεσσάρων βαθμών, καθώς αντίπαλός μας είναι μια ομάδα ανάλογης δυναμικής και στόχων, την οποία στον πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ είχε κερδίσει εκτός έδρας. Όπως γίνεται αντιληπτό, μια ενδεχόμενη νίκη την ερχόμενη αγωνιστική, θα φέρει την ομάδα μας ακόμη πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων της για την φετινή χρονιά.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook