Έπεσε ιδανικά και εμφαντικά η αυλαία

26/03/2021

Με τον ιδανικότερο και πιο εμφαντικό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη φετινή αγωνιστική περίοδο ο πετοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ, πετυχαίνοντας το βράδυ της Παρασκευής την ένατη συνεχομένη νίκη του και συνολικά τη δέκατη στους τελευταίους έντεκα αγώνες που έδωσε.

Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα μας επικράτησε στο Λευκόθεο της Ολυμπιάδας Φρενάρους με 3-0, και με 33 βαθμούς στο ενεργητικό της τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου, έχοντας κατά τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος διαγράψει αήττητη πορεία. Συγκεκριμένα, πέτυχε το έξι στα έξι, αφήνοντας 8 βαθμούς πίσω του Νέα Σαλαμίνα, 18 βαθμούς πίσω του την Ολυμπιάδα και 27 βαθμούς πίσω του την ΑΕΚ Καραβά.

Η παρουσία του ΑΠΟΕΛ τους τελευταίους δύο μήνες αφήνει εκ των πραγμάτων γλυκόπικρη γεύση, αφού κερδίζοντας όλους τους αντιπάλους του με 3-0 (σ.σ. εκτός από την Σαλαμίνα την οποία κέρδισε με 3-1), απέδειξε πως αδίκησε τον εαυτό του και πως η φυσιολογική θέση της ομάδας μας ήταν στο πρώτο και όχι στο δεύτερο γκρουπ.

Αυτό θα συνέβαινε αν ο ΑΠΟΕΛ δεν έχανε κυριολεκτικά μέσα από τα χεριά του κάποιους αγώνες(σ.σ. δύο με Αναγέννηση και ένα με την Ολυμπιάδα), ενώ στοίχησε επίσης και ο χαμένος βαθμός με τη Σαλαμίνα στον πρώτο γύρο.

Με το ΑΠΟΕΛ του τελευταίου διμήνου στο πρώτο γκρουπ, η ομάδα μας δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως θα μπορούσε να πλασαριστεί πολύ ψηλότερα, αφού απέδειξε πως μπορούσε να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο.

Τα σετ: 25-18, 25-13, 25-17

ΑΠΟΕΛ (Χρ. Χαραλάμπους): Γιάνσονς, Χαριδήμου, Σααρ, Σκορδής, Στρουγκάρεβιτς, Κυπριανού, Παντελή (λ)(Κανάρης, Σοφοκλέους, Φράγκου, Παναγίδης,Χριστοφορίδης, Λαμπρινός λ2)

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook