Ενισχυμένος σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα!

22/10/2021

Ανοίγει απόψε η αυλαία του πρωταθλήματος πετόσφαιρας, το οποίο φέτος όπως όλα δείχνουν θα είναι το πιο αμφίρροπο της τελευταίας δεκαετίας. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά, οι διαφορές ανάμεσα τους έχουν σμικρυνθεί και δεδομένης της αλλαγής της μορφής του μαραθωνίου, το ενδιαφέρον θα μείνει αναλλοίωτο μέχρι το τέλος.

Ο ΑΠΟΕΛ ενισχύθηκε σημαντικά και στοχεύει να επιστρέψει στα ψηλά, με πορείες και στόχους ανάλογους των περιόδων 2018-19 και 2019-20. Πρώτο εμπόδιο για τη φετινή χρονιά ο Παφιακός, ο οποίος έχει θέσει ως αδιαπραγμάτευτο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Απο την ομάδα μας αποχώρησαν για συνέχιση των σπουδών τους οι Κανάρης Μιχαήλ, Στέφανος Χαριδήμου (θα αγωνίζονται στην preleague με τον Πήγασο Πολίχνης) και ο Κυριάκος Χριστοφορίδης. Αποχώρησαν επίσης οι: Λούκας Σοφοκλέους (ΑΕΚ Καραβά), Ματθαίος Αβερκίου (ΕΝΠ) και Κέβιν Σααρ που συνεχίζει στην Εσθονία.

Νέα πρόσωπα οι διεθνείς κεντρικοί Χρίστος Αντωνιάδης και Αυγουστίνος Παναγιωτίδης, οι οποίοι αποκτήθηκαν απο Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα αντίστοιχα. Επίσης, η ομάδα μας ενισχύθηκε με το Λετωνό έμπειρο διεθνή ακραίο, Τομς Βάναγκς, το διεθνή Αργεντινό διαγώνιο, Μπρούνο Ρομανούτι και το διεθνή ακραίο, Κωνσταντίνο Πέτρου από το Φρέναρος.

Στο προπονητικό τιμ, τον προπονητή Χριστόφορο Χαραλάμπους, διαδέχθηκε ο Παύλος Κωνσταντίνου, ενώ τη θέση του βοηθού προπονητή που κατείχε η Σύλβια Κόκκαλου, πήρε ο Μιχάλης Ζαχαρία, με προυπηρεσία σε Ανόρθωση και Ομόνοια.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook