Εχθρική διαιτησία και ήττα

20/03/2021

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα ο χειροσφαιρικός ΑΠΟΕΛ, χάνοντας το απόγευμα του Σαββάτου από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο εκτός έδρας με 24-21(σ.σ. σκορ ημιχρόνου 12-9). 

Στον τελευταίο της αγώνα για φέτος στο πρωτάθλημα, η ομάδα μας εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική, πάλεψε επί ίσοις όροις το παιχνίδι και θα μπορούσε ακόμη και για τη νίκη, αν εκτός από την αντίπαλη ομάδα δεν είχε να αντιμετωπίσει και μια εχθρική διαιτησία, η οποία με τις αποφάσεις της καθόρισε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα.

Έπειτα από την καθ’ όλα πετυχημένη παρουσία του στο πρωτάθλημα, αφού ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία επιτεύχθηκε από την πρώτη φάση της διοργάνωσης, ο ΑΠΟΕΛ στρέφει πλέον την προσοχή του στο κύπελλο.

Μέχρι τότε, θα αξιοποιήσει τον χρόνο που μεσολαβεί για ανασύνταξη δυνάμεων, προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμος και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο στον θεσμό.

Τα τέρματα της ομάδας μας στη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο πέτυχαν οι: Χρίστος Γεωργίου(8), Κυριάκος Γεωργίου(5), Κωνσταντίνος Αντωνιάδης(3), Σωτήρης Προύντζος(2), Νικόλας Γεωργίου(2), Σταύρος Ιωάννου(1).  

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook