Δύσκολη έξοδος που κρύβει παγίδες

19/11/2020

Δύσκολη έξοδο που κρύβει παγίδες έχει απόψε η πετοσφαιρική μας ομάδα, η οποία στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Ολυμπιάδα Φρενάρου. Ωστόσο, στον αγώνα που αρχίζει στις 20:00 και θα διεξαχθεί στην αίθουσα αθλοπαιδιών Φώτη Πίττα στο Φρέναρος, ο ΑΠΟΕΛ ασφαλώς και θα επιδιώξει τη νίκη.  

Οι Φρεναρίτες προέρχονται από την μεγάλη εκτός έδρας ανατροπή-νίκη επί της ΑΕΚ Καραβά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κέρδισαν και δύο βαθμούς από τις ήττες τους με σκορ 3-2, από Νέα Σαλαμίνα και ΕΝΠ.

Από την πλευρά της η ομάδα μας παρουσιάζεται σαφώς ανεβασμένη μετά τη νίκη που πέτυχε απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά και την παραλίγο μεγάλη έκπληξη στην οποία πλησίασε στο παιχνίδι με την Ομόνοια.

Ο αγώνας απέναντι στους πράσινους, πέραν του ενός βαθμού που έδωσε στον ΑΠΟΕΛ ως αποτέλεσμα της ήττας με 2-3, επιβεβαίωσε πως η ομάδα μας διαθέτει την ικανότητα και το βάθος για πολύ καλύτερη συνέχεια.

Σημειώνεται πως ο ΑΠΟΕΛ ταλαιπωρήθηκε και αυτή την εβδομάδα από τραυματισμούς. Στρουγκάρεβιτς και Κυπριανού είναι καλύτερα και θα σφίξουν τα δόντια προκειμένου να αγωνιστούν απόψε, ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Σκορδής φαίνεται να χάνει και αυτό το παιχνίδι, όπως και ο Αβερκίου που παραμένει αμφίβολος.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook