Δυνατά και παθιασμένα…

27/03/2021

Στον απόηχο της σφαγιαστικής για την ομάδα μας διαιτησίας της περασμένης Τρίτης, η οποία της στέρησε ετσιθελικά το δικαίωμα να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τη νική, ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται σήμερα το απόγευμα τον Κεραυνό στο Λευκόθεο, στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των play-offs του καλαθοσφαιρικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας έπεσε στον πρώτο αγώνα θύμα μιας προκλητικής διαιτησίας, που με τις αποφάσεις της, όπως έχει προαναφερθεί, δεν της άφησε κανένα περιθώριο για θετικό αποτέλεσμα στον Στρόβολο.

Αφήνοντας σήμερα πίσω του την κακή και άκρως ψυχοφθόρα προ ημερών διαιτητική εμπειρία, ο ΑΠΟΕΛ κατεβαίνει στην απογευματινή αναμέτρηση δυνατά, αποφασισμένα και παθιασμένα, με ένα και μοναδικό ξεκάθαρο στόχο…  

Να κερδίσει και να κάνει το ένα-ένα, φέρνοντας τη σειρά των αγώνων στα ίσα και διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στους τελικούς. Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και άπαντες δηλώνουν πανέτοιμοι για την εξασφάλιση του ζητούμενου, δηλαδή, τη νίκη και την ισοφάριση.

Το απογευματινό παιχνίδι θα αρχίσει στις 18:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη συνδρομητική πλατφόρμα της ΚΟΚ, το CBF TV.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook