Αρχηγού παρόντος!

14/07/2022

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοίνωνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αρχηγό, Παντελή Παντελή.

Ο διεθνής λίμπερο ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Φοίνικα Πύλας και μετέπειτα ελέω σπουδών αγωνιζόταν στη ΓΕΗ Ηρακλείου. Με την επιστροφή του στη Κύπρο το 2012 εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας μας, η οποία είχε μόλις επαναλειτουργήσει και βοήθησε στην επιστροφή της στην Α’ κατηγορία. Εκ τότε με μοναδική εξαίρεση το πρώτο τετράμηνο της σεζόν 2014-15, αγωνίζεται με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα και είναι ο παλαιότερος παίκτης της ομάδας μας και ο μοναδικός απο το 2012!

Ο γενικός γραμματέας του ΑΠΟΕΛ και επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος, κ. Ζήνων Σεβέρης, δήλωσε: «Ο Παντελής πλέον αποτελεί τη σημαία της ομάδας μας. Τον εκτίμω ιδιαιτέρα διότι ήταν από τους παίκτες που έσπευσαν να με βοηθήσουν το 2012 όταν ανέλαβα την επαναλειτουργία του τμήματος. Είναι απο τους ελάχιστους αθλητές που αγωνίζονται επειδή αγαπούν την ομάδα και το άθλημα, και ουδέποτε μας απασχόλησε το οικονομικό μέρος. Η ομάδα πάντα ξεκινά απο τον Παντελή και εύχομαι μετά απο 10 χρόνια παρουσίας να σηκώσει και το πρώτο του τρόπαιο!»

Με τη σειρά του ο Παντελή, ανέφερε: «Με χαροποιεί ιδιαίτερα που για άλλη μία χρονιά θα είμαι μέλος της ομάδας.  Μέχρι στιγμής έχουν γίνει πολύ καλές προσθήκες και πιστεύω θα δώσουν το κάτι παραπάνω. Αυτό που θα υποσχεθώ είναι πως θα δουλέψουμε σκληρά για να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε συνοδοιπόρο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Με αυτούς δίπλα μας πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας.»

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook