Απροσπέλαστο εμπόδιο…

06/02/2021

Απροσπέλαστο όπως εν πολλοίς αναμενόταν αποδείχθηκε το εμπόδιο της Ανόρθωσης για τον χειροσφαιρικό ΑΠΟΕΛ, με την ομάδα να γνωρίζει το απόγευμα του Σαββάτου την ήττα με 19-29 (σ.σ. σκορ ημιχρόνου 8-14), σε αγώνα για την 4η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ ανδρών.

Ήταν συνολικά η τέταρτη ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Ανόρθωση στο φετινό πρωτάθλημα, γεγονός που τον θέτει αυτομάτως εκτός τρίτης φάσης της διοργάνωσης, καθότι η ομάδα της Αμμοχώστου συμπλήρωσε τον απαιτούμενο αριθμό νικών που χρειάζεται μια ομάδα για να πάρει στα ημιτελικά, το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο ΑΠΟΕΛ ως τέταρτος και η Ανόρθωση ως πρώτη στη βαθμολογία με τη λήξη της δεύτερης φάσης, θα διασταύρωναν υπό διαφορετικά δεδομένα τα ξίφη τους στα play off (σ.σ. αν για παράδειγμα η ομάδα μας κέρδιζε σήμερα και μείωνε σε 3-1).

Παρόλα αυτά, η φετινή πορεία του ΑΠΟΕΛ δεν παύει να είναι απόλυτα πετυχημένη, αφού αντικειμενικός στόχος ήταν εξ’ αρχής η διασφάλιση της παραμονής της ομάδας μας στην πρώτη κατηγορία από την πρώτη φάση του πρωταθλήματος μέσω της εισόδου της στην τετράδα, όπως ακριβώς και έγινε.

Για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας μας στο πρωτάθλημα (στη δεύτερη φάση όπου βρισκόμαστε) απομένουν δύο αγώνες απέναντι σε Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και Παρνασσό Στροβόλου.  

Τα τέρματα για τον ΑΠΟΕΛ στον σημερινό αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση, τον οποίο παρά τη σαφή διαφορά δυναμικότητας η ομάδα μας πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις, σημείωσαν οι: Σωτήρης Προύντζος (5), Χρίστος Γεωργίου (3), Στέφανος Στεφάνου (3), Κωνσταντίνος Αντωνιάδης(2), Νικηφόρος Χαραλάμπους(2), Siggi Siggurdanson(1), Νικόλας Γεωργίου(1), Νικόλας Σιώτερ(1), Σταύρος Παμπουκάς (1).

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook