Το APOEL BASKETBALL CAMP έρχεται και φέτος

26/05/2021

Με ηλεκτρονική επιστολή που απέστειλε προς τους γονείς, η Ακαδημία Καλαθόσφαιρας ΑΠΟΕΛ ενημερώνει για το φετινό summer APOEL BASKETBALL CAMP:  

«Το φετινό καλοκαίρι θα είναι συναρπαστικό με μπόλικο μπάσκετ και πολλές εκπλήξεις. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν στις αδυναμίες τους και να βελτιωθούν ενόψει της νέας χρονιάς.

Οι τιμές οι οποίες έχουν διαμορφωθεί είναι:

*60 ευρώ την εβδομάδα ή 200 ευρώ για όλο τον Ιούλιο (δύο ή τρεις βδομάδες θα έχουν επίσης καλύτερη τιμολόγηση από την μια βδομάδα). Για τα αδέλφια θα υπάρχει έκπτωση 25%.  

Το camp θα διαρκεί καθημερινά από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 13:00 μ.μ.. Για όσα παιδιά επιθυμούν να μείνουν μέχρι τις 16:00 το απόγευμα, θα υπάρχει επιπλέον χρέωση 20 ευρώ την εβδομάδα ή 50 ευρώ για όλο το μήνα.

Θα γίνει διαχωρισμός ανά επίπεδο και εξειδικευμένες προπονήσεις για κάθε ηλικία. Οι μεγάλες ηλικίες απαρτίζοντας την κατηγορία elite, με εξειδικευμένο πρόγραμμα, το οποίο θα ανταποκριθεί πλήρως στην απαιτητική νέα χρονιά που πλησιάζει. Οι μικρότερες ηλικίες στη βάση ειδικού προγράμματος που θα καταρτιστεί αποκλειστικά για το camp μας. Το πρόγραμμα θα σταλεί στους γονείς σε εύθετο χρόνο.

Λόγω των πρωτοκόλλων υγείας και των νέων κανονισμών, οι θέσεις για το camp είναι περιορισμένες, γι’ αυτό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, ώστε να γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός και διαχωρισμός».

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook